Ulusal çapta yayın yapan haber sitelerinden internethaber.com köşe yazarı Süleyman Özışık, 16 Mart tarihli yazısını "Hangi ilde hangi aday adayları  şanslı?" başlığı ile yayınladı. Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Özışık, Balıkesir, Karabük, Bolu, Uşak, Yozgat ve İzmir için aday adayları konusunda genel izlenimlerini aktardı.

timthumb

Karabük'te herkesin Ak Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı, Karabük Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal isminin etrafında toplandığına dikkat çeken Özışık, rektörlüğü döneminde göstermiş olduğu başarılar sebebiyle gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerekse Başbakan Davutoğlu'nun pek çok konuşmasında örnek kişilik olarak gösterdiğini ve Uysal'ın geçmişinin başarılarla dolu olduğunu dile getirdi.

İşte internethaber.com sitesinde yayınlanan köşe yazısının bir ksımı;
Karabük'te herkes Burhanettin Uysal ismi etrafında birleşmiş görülüyor. Uysal, Karabük Üniversitesi rektörlüğü döneminde imza attırdığı başarılarla Türkiye çapında bir üne sahip. Karabük Üniversitesi'ni yapı olarak zirveye çıkaran Uysal, 160 bin fidanı o üniversitenin bahçesine dikerek bir rekora imza atmış.

Üniversitedeki başarıları nedeniyle gerek Erdoğan'ın, gerekse Davutoğlu'nun pek çok konuşmasında örnek kişilik olarak gösterdiği Uysal'ın geçmişi başarılarla dolu. Polis memuru olarak başladığı kariyerinde başarı merdivenlerini hızla tırmanan Uysal, el attığı her projeyi Türkiye'nin hayranlıkla izlediği bir marka haline getirmekle tanınıyor.

Süleyman Özışık'ın 16 Mart 2015 tarihli köşe yazısının tamamına ulaşmak için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi