20151019AW554053_01Saadet Partisi (SP) Karabük milletvekili adayları Adnan Yıldırım Yenice ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yıldırım vatandaşlarla muhabbet etti.


 

Türkiye’nin barış ve huzura daha çok ihtiyacı olduğuna dikkat çeken milletvekili adayı Adnan Yıldırım, zor bir süreçten geçildiğini söyledi.

TBMM’de bulunan 4 siyasi partinin bir araya gelerek hükümeti kuramadığını ifade eden Yıldırım, “Milli Görüş’ün koalisyon alarak bile Meclis’e girdiği dönemlerde ülke için en hayırlı hizmetler yapıldı.

Koalisyon olarak bile olsa Anadolu’yu fabrikalarla donattık. Koalisyon hükümetlerimizde işçinin, memurun, çiftçinin yüzü güldü. Mevcut hükümet biz yapacağız diyor. Biz ise yaptık; yine yaparız diyoruz." dedi.

Karabük'ün bir evladı olduğunu da belirten Yıldırım, “Birçok partiyi denediniz. Oy verdiniz. Bu seçimde de bizlere Saadet Partisi’ne oy verin.

Bizleri de bir deneyin. Eğer hoşunuza gitmezse başka partiye oy verin. Ama 1 Kasımda yüreğinizin sesini dinleyin ve Saadet deyin. Bir şey kaybetmezsiniz.”diye kaydetti.

Editör: Haber Merkezi