Saadet Partisi (SP) Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu Üniversite mahallesi esnafını ve öğrenci yurtlarını ziyaret ederek gençlerin oyunu istedi.


 

20151014AW549693_01Saadet Partisi Milletvekili adayı Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu öğrencilerin ilgi ve sevgisinde oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Öğrenci gençler Saadet Partisi adaylarına, yapmış oldukları çalışmalarda gençlerin işsizlik, burs, GSS borcu gibi problemlerini gündeme getirdikleri için teşekkürlerini ilettiler.

Saadet Partisi olarak her zaman gençlerin partisi olduklarını dile getiren milletvekili adayı Adnan Yıldırım, "Bizler her zaman genç ufku geniş geleceğin Türkiye'sini teslim alacak genç kardeşlerimizle hep daha iyi anlaşmışızdır.

Çünkü sizlerin dinomaları açık, potansiyeliniz yüksek ve bu ülkeye vermek istediğiniz birçok şey var. Bu yüzden bizler iktidara geldiğimizde sizlere staj ve okulu bir arada sunacağız. Böylelikle hem tecrübe hem para kazanacaksınız.

Allah'ın izniyle o hep sayılan ve nedense bir türlü göremediğimiz fabrikası nerde bilemediğimiz yerli uçak yerli tank yerli arabaları sizler yapacaksınız. Çünkü Milli Görüş'ün iktidar olduğu Türkiye'nin eli kolu bir yere bağlı olmaz.

Özgür bağımsız Türkiye olur. Sizin gibi pırıl pırıl yetişmiş gençlerimizle de özlediğimiz ülkeyi birlikte inşaa edeceğiz." dedi.

Yıldırım, ayrıca her evden bir oy istediklerini de kaydetti.

Editör: Haber Merkezi