Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu Eflani ilçesinde esnafı ve pazarcıları gezdi.


 

20151021AW555510_02Ziyarette konuşan SP Milletvekili adayı Adnan Yıldırım, "Küçük esnaf ve sanayicimizi AVM ve kredi kooperatiflerine ezdirmeyeceğiz. Esnaf ve sanayicimize faizsiz kredi sağlayacağız.

Esnaf ve sanayicimizi destekleyip, güçlendireceğiz." dedi.
Esnafın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri halinde halkın eski alım gücüne ulaşılacağını belirten Yıldırım, "1 Kasım genel seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz. Sizin gelirinizi arttıracak tek parti Saadet Partisi'dir.

Bu seçimde Saadet Partisi'nin mutlak surette Meclis'te olması gerekiyor. Desteklerinizi bekliyoruz. "Artık Saadet Partisi olsun" diyoruz. Memlekette ne huzur kaldı ne de milletin alım gücü kaldı.

Halk kutuplara ayrıldı. İnşallah birlik beraberlik içinde oluruz. Esnafı geziyoruz, esnaf "illallah" diyor. "para, pul yok" diyor.

Biz iktidara geldiğimizde küçük esnaf ve sanayicimizi AVM ve kredi kooperatiflerine ezdirmeyeceğiz. Esnaf ve Sanayicimize faizsiz kredi sağlayacağız destekleyip, güçlendireceğiz." diye kaydetti.

Saadet Partisi'nin Meclis'te olmasının artık zaruri bir hal aldığını kaydeden milletvekili adayı Aziz Gündoğdu ise "Üretim yapmıyoruz.

Ekonomimiz faiz ekonomsi üzerine inşa edilmiş. Faiz sistemiyle bu ülkenin huzuru ve saadeti sağlanamaz. Esnafımızın hali ortada. Kiminle konuşursak bize sıkıntılı bir durumda olduğunu ifade ediyor. Gerçekten esnaf perişan.

Siftahsız iş yerini kapattığını söyleyenler bile var. Esnafımızın yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur. Saadet iktidarında esnafımızı asla ezdirmeyeceğiz. Esnafımızın kalkınması noktasında gerekli olan bütün çalışmaları yapacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi