İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,geçtiğimiz günlerde kurulumu tamamlanarak açılışı gerçekleşen Sabit Konkasörün bulunduğu Cumayanı Taş Ocağında incelemede bulunarak,Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den üretim kapasitesi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Sözen incelemenin ardından yaptığı açıklamada “Asfalt üretiminde ihtiyaç duyulan agreganın sabit konkasör ile üretimi aralıksız devam ediyor.Burada üretilen her bir malzeme bizim için elmas niteliğindedir. Hem asfalt yapımında kullanılacak malzemenin hem de  yol alt temel malzemesinin üretimini gerçekleştirecek sabit konkasörümüz,köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Düzçam - Güneşli Köylerinde  asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu

Öte yandan, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Merkeze bağlı Düzçam - Güneşli Köylerinde devam eden BSK (Sıcak Asfalt) çalışmalarını inceleyerek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den bilgi aldı.

Başkan Sözen asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek “İl Özel İdaremizin belirlediği asfalt programları dahilinde çalışmalarımız devam ediyor.Düzçam - Güneşli köylerimizde toplamda 5 Km’lik bir programımız var.En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız.Mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan personelimize kolaylıklar diliyorum ”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi