20151207AW597601_02Karabük’te tamamı gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan SosyalBen Derneği Karabük Temsilciliği tarafından yaş aralığı 7-13 arasında olan çocukların kendi sosyal becerilerini keşfetmeleri için kolları sıvadı.


 

SosyalBen Derneği Karabük Temsilciliği yeni dönem ilk sahasını Çankırı’da gerçekleştirdi.

Dezavantajlı bölgelerde yaş aralığı 7 ila 13 olan çocukların kendi sosyal becerilerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi derneği olan SosyalBen Derneği’nin Karabük Temsilciliği, yeni dönemin ilk saha çalışmasını Çankırı’da gerçekleştirdi.

Çankırı’ya bağlı Atkaracalar İlçesinde Çardaklı İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşen saha çalışmasında öğrencilere resim, ritim, icat, dans ve tiyatro atölyeleriyle ders verildi.

60 öğrenci ve 12 gönüllüyle dört gün boyunca süren atölye çalışmalarının ardından, minik öğrenciler tarafından gerçekleşen gösteriyle saha süreci son buldu.

SosyalBen Derneği Karabük temsilciliği daha öne, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde etkinlikler düzenlemiş, Karabük ve Safranbolu’da engelliler için müzik festivali gerçekleştirmiş, Konarı İlköğretim Okulu’nda 6 haftalık saha çalışması yapmıştı.