BU PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN KONGREDE BAYRAM KARADAĞ İL BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI


 

KARADAĞ “DEMOKRATİK HAKKIMI KULLANIYORUM VE DELEGASYONUN KARARINA SAYGI DUYUYORUM”


 

 

bayram-karadag-aday-chp


Bu Pazar günü (14 Nisan Pazar) yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Teşkilatının olağan üstü kongresine iki gün kala Bayram Karadağ adaylığını açıkladı.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’yı, ziyaret eden Bayram Karadağ “Sosyal Demokrat bir partide herkesin en doğal hakkı olan seçme ve seçilme hakkımı kullanıyorum. Adaylığım değişik tartışmalara neden olabilir ve spekülasyon yapmaya çalışanlar da çıkabilir. Her şeye rağmen şunun bilinmesini istiyorum. 16 yaşımdan bu yana CHP’nin her kademesinde bulundum ve siyaset yaptım. CHP Benim evimdir. Tek amacım partimin daha başarılı yerlere gelmesidir.” Diye konuştu.

Karabük Net Haber Editörü Ergün Başkaya’ya dost ortamında bir kongrenin geçmesini hedeflediğini ifade eden Karadağ “Bu Pazar günü yapılacak olan kongrede kazanan ve kaybeden taraf olmayacaktır. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Aday olan İbrahim Ayhan Başkanıma ve Bülent Türkoğlu arkadaşıma başarılar diliyorum. Kazanan her ekibin hizmetinde olacağımı da belirtmek istiyorum. Delegasyonun kararına seygılıyım ve herkesin de saygılı olmasını bekliyorum” Diye konuştu.

14 Nisan Pazar Günü Yapılacak Olan CHP Karabük İl Kongresine mevcut il başkanı İbrahim Ayhan, Bülent Türkoğlu ve Bayram Karadağ aday.

 

Editör: Haber Merkezi