Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Nihat Ekmekçi, ikinci başkan Murat Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Orhan Alimoğlu’nu ziyaret etti.


 

20140509AW085388_02Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve ASKF Başkanı Ali Kemal Ergüven’de eşlik etti.

Soğukspor ikinci başkanı Murat Orhan, spon zamanlarda Karabük’te amatör kulüplerin daha ileri gitmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin katkıları ile Soğukspor’a daha doğrusu amatör sporlara destek verdiklerini anlatan Orhan, “Amatör Kümede play -offlara kaldık ama yarı finalde elendik. Amacımız bir yerelere takımı taşımanın yanında gençelre spor yaptrımak. 14 yaş grubu takımımız Türkiye şaampiyonası için Zonguldak’ta ele maçlarına katılacak. İnşallah orada başarılı olurlar. Daha önce sahamızda sorun vardı ama şimdi çalışmalar başladı. Bu noktada katkıalrından dolayı sizlere ve emeği geçenlere teşekkür edeiyorum” dedi.

Karabük Vali orhan Alimoğlu ise, Karabük sporun canlılığı ilede dikkat çeken bir il. Devletin Gençlikv e Spor Bakanlığı üzerinden spor dallarına büyük önem veriliyor. Genel bütçe ve özel idare bütçesinden imkanımzı ölçüsünden katkı vermeye gayret ediyoruz. Devletin imkanı milletin imkanı demektir. Spor’un önemli kısmı spordur. Bunun için çalışıp hep birlikte başarıyı birlikte sağlayalım” dedi.

Sohbet şeklinde geçen ziyarette Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Nihat Ekmekçi ve ikinci başkan Murat Orhan tarafından Vali Alimoğlu’na çiçek ve Soğuksu Spor forması hediye edildi.