KARABÜK PROTOKOLÜNÜN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE OBJEKTİFLERE TAKILAN BAZI FOTOĞRAF KARELERİ, ÖNÜMÜZDEKİ GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ BİRÇOK ŞEYİ ANLATMAYA YETERLİ OLUYOR


 

konusan-fotolar-1

Kurban Bayramının ilk günü Karabük Polis evinde yapılan protokol bayramlaşmasında,  siyasilerin objektiflere takılan kareler birçok şeyleri anlatmaya yeterli oldu.

GENEL SEÇİM ÖNCESİ DAR ALANDA PASLAŞMALAR

konusan-fotolar-2Önümüzdeki yıl yarısında yapılacak olan genel seçimler yaklaştıkça siyasetçilerinde gündemini meşgul etmeye başladı.

Bayramlaşma töreninde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milletvekili Osman Kahveci ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın yan yana duruşu objektiflere yansıdı.

2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den bir dönem daha Milletvekilliği yapmayı hedefleyen Osman Kahveci, yine AK Parti’nin kuruluşundan bu yana siyaset yapan ve önümüzdeki genel seçimlerde de en güçlü adaylar arasında ismi geçen Mehmet Ceylan ile birlikte, MHP’nin güçlü Milletvekili adayı Rafet Vergili’nin ortalarında poz vermesi, bu fotoğraf karesine büyük anlamlar katıyor.

konusan-fotolar-3AK PARTİ’NİN MÜSTAKBEL ADAY ADAYLARI KOL KOLA

AK Parti’nin 2015 Genel Seçimlerinde, Milletvekili adayı olarak şimdiden güçlü bir şekilde ismi geçen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal’ın neşe içinde, samimi ve kol kola objektiflere poz vermeleri, diğer siyasi rakipleri acaba düşündürmeye başlayacak mı?

VERGİLİ VE SAYLAR, SOHBETE DOYMUYOR

konusan-fotolar-4AK Parti İl Başkanlığına atandığı gün, Karabük’ün MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi kastederek “Kavga ile değil, diyalogla hizmet edeceğiz” diyen Timurçin Saylar’ın protokol bayramlaşmasında, Başkan Vergili ile karşılıklı gülerek sohbet etmeleri yine değişik kulis dedikodularına neden olacak gibi…

AK Parti’yi iki dönemdir Karabük’te hezimete uğratan MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye karşı AK Parti’nin İl Başkanı Timurçin Saylar’ın gösterdiği samimiyeti, yedi yıl il başkanlığı yapan Ömer Ayar hiç göstermemişti.

Aynı şekilde sürekli eleştiri oklarını eski il başkanı Ömer Ayar’dan eksik etmeyen Rafet Vergili ise yeni il başkanı Timurçin Saylar’a şu ana kadar daha hiç yöneltmedi.

konusan-fotolar-5ESKİ VEKİL ÖĞÜTEN VE İL BAŞKANI SAYLAR’IN SOHBETİ

AK Parti’nin 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten ile İl Başkanı Timurçin Saylar’ın bir hayli uzun sayılabilecek olan ayaküstü ve baş, başa derin konulara dalmışçasına konuşmaları salonda bazı kişilerin dikkatini çekti.

Öğüten ile Saylar arasında geçen sohbetin konusunu birilerinin merak ettiği, gözlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi