Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezinde 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılan kurslarda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.


 

17052016_sirinevlersym_1Sertifika törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Yenimahalle Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Ali Kara ve Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ozan Özçelik’ten aldılar.

Sertifika töreninin ardından Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin kurs süresi boyunca elde ettikleri el emeği göz nuru ürünler açılışı yapılarak gelen konuklara sergilendi.

Editör: Haber Merkezi