Karabük’te hizmete giren KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde dünyaya merhaba diyen ilk bebeklerine hoşgeldin dedi. 


 

20140505AW080678_01Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde ilk bebeği 3 Mayıs’ta Zeynep ve Sadullah Altanay çiftinin kız bebekleri oldu. Hastanede ayrıca 4 Mayıs’ta ise iki kız ve iki erkek bebek daha dünyaya geldi.

Hastanenin yeni doğan ünitesinde bir açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara şu açıklamalarda bulundu; 

“Yeni hastane binamızın geçici kabulünün yapılması ve yapı kullanım belgesinin alınmasıyla hastanemizin bölümlerini kademe kademe açıyoruz. Bu hafta sonu daha önce Beşbinevler ek binamızda hizmet vermekte olan kadın doğum servisimizi yeni yerine taşıdık; biliyorsunuz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara eski binanın şartları ve fiziki yapısı uygun değildi. Karabük halkı en iyisini hak ediyor, bugün de bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içersindeyiz. Taşınmamızın ilk meyvelerini almış bulunuyoruz. Bu yeni modern konforlu çok daha sağlıklı hastanemizde ilk bebeklerimiz dünyaya merhaba dedi. Dünyaya merhaba diyen bebeğimizin başta annesi ve babasını kutluyoruz minik bebeklerimize bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olmasını arzu ediyoruz”

Kara, daha sonra dünyaya merhaba diyen 5 bebeğin ailesine sertifika takdim etti.

Editör: Haber Merkezi