Karabük çarşı merkezinde alacak verecek meselesinden bir kişi ayağından vuruldu. Vuran Şahıs Polis karakoluna giderek teslim oldu.

 

20130204AW000648_02Karabük'te 37 yaşındaki Sabit Öztürk, eski işyeri kiracısı 41 yaşındaki Birol Taşkıran'ı borcunu ödemediği gerekçesiyle tabancayla ayağından vurdu. Olay, Karabük çarşı merkezindeki Menderes Caddesi'nde meydana geldi.

Esnaflık yapan Sabit Öztürk, Kemal Güneş Caddesi'ndeki işyerinde daha önce kiracısı olan Birol Taşkıran'ı telefonla arayarak konuşmak üzere yanına çağırdı.

Sabit Öztürk, yaklaşık 10 bin liralık borcunu ödemediğini iddia ettiği Birol Taşkıran ile tartışmaya başladı. Sabit Öztürk üzerinde bulunan ruhsatsız tabancasını çıkartarak Birol Taşkıran'ın sağ ayağına 2 el ateş etti.

Kanlar içerisinde yere yığılan Taşkıran'ı görenler 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Taşkıran, olay yerine gelen 112 ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alınırken, Sabit Öztürk ise 100 metre ileride bulunan 3 Nisan Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Trafiğe kapatılan cadde üzerinde polis inceleme yaparken, olayda kullanılan silah ise çevrede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.