20140131AW000723_01ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN TELEFONLA TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI KONUŞMAYA ÇAĞIRARAK SİLAHLA VURDU


 

Karabük’te, iki arkadaş arasında alacak verecek meselesinden dolayı telefonda başlayan kavga silahlı yaralamayla sona erdi.

Olay, dün gece Kapullu Mahallesi Küpler mevkiinde meydana geldi.İddiaya göre, alacak verecek meselesinden dolayı telefonda tartışan Ramazan G (38) ile Mevlüt Ulupınar (31) bir süre sonra buluşmak için randevulaştı. 67 ZR 454 plakalı hafif ticari araçla yanında Adem K ile mahalleye gelen Mevlüt Ulupınar buluşma yerinde kendisini bekleyen Ramazan G ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Ramazan G., üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayla Mevlüt U’ya birkaç el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Sol göğüs altından girip sırtından çıkan kurşunla yere yığılan Mevlüt U., yoldan geçen bir vatandaş tarafından Karabük Özel Medikar Hastanesine getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Mevlüt U. daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyata alındı.

Bu sırada mahalleye gelen çok sayıda polis, kaçan Ramazan G.’yi yakalamak için çevrede araştırma yaptı. Gece karanlığından faydalanarak kaçmayı başaran Ramazan G aynı mahallede bir arkadaşının evinde olaydan 9 saat sonra polis tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.Burada ifadesi alınan Ramazan G., bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine konuldu.