KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİMİ TEKNİK DİREKTÖR İÇİN MEHMET ÖZDİLEK İLE ANLAŞMAYA VARDI AMA ŞİFO MEHMET “KAFAMDA SORU İŞARETLERİ VAR. KARARIMI HENÜZ VERMEDİM” DEDİ


 

ŞİFO MEHMET’TEN KARABÜK NET HABER’E ÖZEL AÇIKLAMA


 

“KARABÜKSPOR YÖNETİMİ İLE ANLAŞMAYA VARDIK. PARA DA SORUN YOK AMA TESİSLERİN YETERSİZLİĞİ VE STADIN BİTMEMESİ KAFAMDA SORU İŞARETLERİ OLUŞTURUYOR”


 

 

sifo-mehmet


 

Kardemir Karabükspor’un Murat Yolbulan başkanlığındaki Çağrı Güleç, Nevzat Şahin ve İsmail Durak’tan oluşan transfer komitesi 2013-2014 Süper Lig sezonu için teknik direktör arayışında bir sonuca vardı sayılır.

Şifo Mehmet olarak bilinen Mehmet Özdilek ile yapılan görüşmelerde bir neticeye varıldı ve prensipte anlaşma sağlandı.

Karabük Net Haber Spor Editörü Mustafa Çevik’in telefonla ulaştığı Şifo Mehmet’te söz konusu transferi doğruladı.

Mustafa Çevik’e özel bir açıklamada bulunan Mehmet Özdilek “Sayın Murat Yolbulan ile son birkaç gündür yaptığımız görüşmelerde bir neticeye vardık. Ücret ve diğer tüm konularda hem fikiriz. Fakat benim kafamda bazı soru işaretleri var. 5 senede Antalya'da çok yoruldum ve tesisleşme konusunda mücadele ettim. Artık hazır bir takıma gitmek istiyorum. Karabükspor’un stadı sezona yetişmiyor. Bu kulüp açısından çok büyük bir dezavantaj. Tesislerin de yetersizliğini göz önünde bulunduruyorum. Karabük halkı sporu seven ve Karabükspor ile yatıp kalkan bir kent. Orada sorumluluklar daha ağır. Kararımı bir gün düşündükten sonra vereceğim.” Dedi.

VALİ İZETTİN KÜÇÜK’E DUYURULUR

Vali İzzettin Küçük’ü Karabükspor stadının önümüzdeki sezon başına yetişmediğinden bir eleştiride bulunmuştuk. Sayın Valimiz bu eleştirimizi kendine hakaret olarak algılamış ve bizi mahkemeye vermişti.

Sayın Valim; Şimdi bir zahmet Şifo Mehmet’i arayıp, stad konusunda ikna eder misiniz…

Bize dava açmanız kolay, hadi kolaysa bu işi halledin.

NEVZAT ŞAHİN “BASIN KİRLİ BİLGİ EDİNİYOR” DİYE BİR DAHA AĞLAMA

Kardemir Karabükspor’un halen kulüp başkanlığını yürüten ve muhtemelen bir iki hafta sonra başkanlığı yaptığı kulüpte zafiyet gösterip utanmadan yönetime girmesi beklenen Nevzat Şahin transfer ile ilgili her ne kadar kamuoyunu ve sporseverleri bilgilendirmemek için basından kaçsa da, Karabük Net Haber’den bu haberler kaçmaz.

Nevzat Şahin, geçen sezonun son karşılaşması olan Fenerbahçe maçı öncesi "Futbolcular 'pantolonlarınızı indirin' deseler, indireceğiz. Bu durumdayız." demişti. Futbolcular karşısında aciz duram düşen kulüp başkanı Nevzat Şahin'e biz bir şey demiyoruz. Zaten gerekli sözleri o zaman kendisi söylemişti.

MURAT YOLBULAN MUHTEMELEN KULÜP BAŞKANI

Kardemir Karabükspor’un Haziran ayı sonu yapacağı kongrede Murat Yolbulan’ın Kulüp Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FUTBOLCULARIN KOVDUĞU ADAMLAR TRANSFER KOMİTESİNDE

Karabükspor’un geçen sezon stresli anlar yaşadığı ve kümede kalma mücadelesi verdiği o anlarda, soyunma odalarından kovduğu İsmail Durak ile ağzını açtırmadıkları Nevzat Şahin’in transfer komitesinde olması ise ayrı bir tartışma konusu.