20150730AW489315_01Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Şantiye Şefliği sıcak havaya rağmen çalışmalarına devam ediyor.


 

Safranbolu’da asfaltlanmayan yolun hemen hemen yok denebilecek kadar az olduğunu ve sıcağa rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili Aydın, “Ekiplerimiz sıcak havaya rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

 

Bu kapsamda son olarak Esentepe Mahallesi Hızar Caddesi ve Sunduk Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklarda ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen reglaj çalışmalarının ardından asfalt serme çalışmaları önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Yine 2500 Evler’de asfalt öncesi bordür, Barış Mahallesi Terminal Sokakta da orta refüj ve kaldırım ile Aşağı Tokatlı Mahallesi Çiftlik Caddesinde de taş duvar yapımı çalışmaları devam etmekte.

Amacımız daha güzel, daha yaşanılır ve gelecek kuşaklara hem tarihi ile hem de modern yüzü ile bir Safranbolu bırakmaktır.

Bu vesile ile çalışmalardan dolayı ekiplerimize kolaylıklar diliyor, çalışmalarında kendilerine destek ve yardımcı olan, duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi