26 Ocak 1994 Yılında 95.5 frekansından Karabük’ün ilk ve tek tematik yayın akışına sahip radyo istasyonu olarak yayın hayatına başlayan SEZA FM ailesi 21. Yılını kutluyor…


 

sezaKonuyla ilgili olarak ; Seza FM Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz şu açıklamalarda bulundu ; “20 Yıldır milli ve manevi değerlere sahip müzikler ve programlarıyla Karabük ve çevresinin kültürel birikimine katkı sağlayan, toplumsal tepkilere duyarlı bir şekilde yaklaşarak kamuoyunun sesini yansıtan SEZA FM; Gerek Karabük ve Çevresiyle ilgili Gerekse Ülkemiz ve Dünya Gündemi ile ilgili haber bültenleriyle, gündemi objektif olarak dinleyecilerine aktarmaya devam ediyor.

20 Yıldır yaptığımız gibi bundan sonrada yarınlara olan inancımızı canlı tutarak her gün bir önceki güne göre daha enerjik, dolu dolu yayın akışı ile dinleyicilerimize merhaba demeye devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız 20 yıl boyunca Radyomuzun bugünlere gelmesinde Emek verip Fedakarlık Yapan Programcılarımıza ve 20 Yıldır bizleri ev ve iş yerlerinde misafir eden Tüm Dinleyicilerimize Sonsuz Teşekkürler…Birlikte Nice 21 Yıllara ..”

Editör: Haber Merkezi