Sevgilisinden hoşlandığını söyleyen arkadaşını tabancayla vurarak ağır yaraladı


 

sevgili-adam-vurdurduOlay, Karabük’ün Soğuksu Mahallesi, Barbaros Caddesinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Ramazan Terzioğlu (38), iddiaya göre sevgilisinden hoşlandığını  söyleyen Yusuf Ellialtıoğlu (41) ile karşılaştı.

Ramazan Terzioğlu'nun da yüzüne karşı, sevgilisinden hoşlandığını ve onunla birlikte olduğu iddiasında bulunduğunu söylediği iddia edilen, Yusuf Ellialtıoğlu ile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, tabancasını çeken Ramazan Terzioğlu, Yusuf Ellialtıoğlu'na ateş etti.

Yusuf Ellialtıoğlu'nun boynundan giren kurşun omuzundan çıktı. Kanlar içinde yere yığılan Ellialtıoğlu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yusuf Ellialtıoğlu ile Ramazan Terzioğlu'nun dul olduğu ve aralarında kavgaya sebep olan söz konusu sevgili kadının da dul olduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yusuf Ellialtıoğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilirken, polis, kaçan Ramazan Terzioğlu'nu bir süre sonra tabancasıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi