AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA KARABÜK’ÜN TANINMIŞ SİYASET ADAMLARINDAN SERDAR AKÇA’DA MÜRACAAT EDEREK KATILDI


 

serdar-akca-aday-1


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat eden Serdar Akça, başvuru dosyasını İl Başkanı Ömer Ayar’a takdim etti.

Aday Adayların müracaatında Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz’de hazır bulundu.

Akça adaylık başvurusu sırasında yaptığı konuşmada, şu görüşlere yer verdi;
Aldığımız kararla birlikte bugün yapacağımız aday adaylığı müracaatımızın da önce yine Karabük’ümüze sonra Türkiye’mize ve ülkemizdeki insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.

Bu hayırlara bizi de memur kılması için dua ediyorum. Elbette ki aday adaylığı tek başına yeterli değil. bu bağlamda, bu aday adaylığının dilerim ki teşkilatımızın gönlünde bir karşılığı olur. Milletimizin gönlünde bir karşılığı olur. Dolayısıyla hem teşkilatımızın, hem milletimizin desteğini beklediğimi açık bir şekilde ifade etmek istiyorum.

Serdar Akça’nın sizlerce de tanındığı kanaatini taşıyorum. Kendimizi çok küçük yaşlarda siyasetin merkezinde bulduk. 25 yıllık bir siyasi birikimimiz var ve bu birikimin bizde oluşturmuş olduğu bir inanç, azim, kararlılık, tecrübe ile birlikte bugün bu hizmete talip olduğumu ifade etmek istiyorum. Evet 25 yıl dile kolay değil. Aslında bir insan ömrü ve siyaseti de bununla birlikte işin merkezinde öğrenmiş olmanın vermiş olduğu ayrı ağır yükleri de omuzumuzda hissettiğimizi ifade etmek istiyorum. Kendimi yetiştirmek adına hiç boş durmadım, sürekli olarak yenilemek için hayat boyu sürekli eğitim felsefesini benimsemiş bir kardeşinizim. Kendimi iyi yetiştirmeye gayret ettiğimi ifade etmek istiyorum. İnsanımızı tanıyorum, toplumumuzu tanıyorum, sivil toplumumu tanıyorum ve içerisindeyim. Demokratik erdem ve olgunluğu özümsediğimi, Karabük’e gösterdiğimi ve ispatladığımı da düşünüyorum. Bununla birlikte herkesle, her kesimde çok rahat bir biçimde oturup konuşabildiğimi, diyalog kurduğumu, yine Karabük’teki geçmiş siyasi tecrübelerimizde ispatladığımı,  sizlere gösterdiğimi, sizlere de bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Elbette bu 25 yıllık siyasi tecrübelerimizde yerel yönetimler, yöneticilik, belediye, belediye hizmetleri,  belediye yönetmede önemli bir yer tutuyor. Onunda ötesinde elbette siyaseti işin merkezinde öğrenmenin, Ankara tecrübesiyle birlikte devleti de tanıdığımı, bürokrasiyi de iyi bildiğimi hatırlatarak, bugün yapacağımız bu aday adaylık müracaatında bir özelliğimin beni özellikle tahrik ettiğini ve bu müracaata zorladığını belirtmek istiyorum. O da, işimi iyi yaptığımı, işime odaklandığımı ve işime odaklandığım takdirde de sonuç noktasında ne olursa olsun, hedef noktasında gece gündüz azimle çalıştığımı Karabük halkına ya da daha önce almış olduğum görevlerde de ispatladığımı düşünüyorum. Buda beni doğrusunu isterseniz Karabük halkımıza hizmet etmek adına daha iyi üreteceğim inancıyla ve Karabük için Karabük’teki insanımız için, belediye başkanlığıyla birlikte daha fazla fayda üretebileceğim inancıyla aday olma yükümlülüğünü omuzlarımda hissettiğimi ifade etmek istiyorum.

Elbette aday adaylığı bu işlerin başlangıç noktası, bunun için Allah’ın rızasını bu şekilde kazanmayı, kendisine hedef ve ilke olarak benimsemiş, gelenekten yetişmenin avantajlarını da taşıdığımı ifade etmek istiyorum ve siyasete de bu şekilde bakıyorum.  Yani hedefimiz milletimizin duasını Allah’ında rızasını kazanmak. Öncelikle bu bağlamda Karabük halkımızın teşkilatlarımızın dua ve desteğini istirham ediyorum. Daha sonrada Allah’ın bize, milletimizin teveccüh destek ve duasının bahşetmesini Cenab-ı Haktan necat ediyorum.

serdar-akca-fotoElbette çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağına, teşkilat mensuplarımıza da inandığımı ifade etmek istiyorum. Bu bir yarış, bununla birlikte değerli başkanımızın da söylediği gibi, bugün aslında birçok kardeşimiz gönlünden geçen bu aday adaylığını ifade etmek için müracaatta bulunuyorum. Hepimizin bir takım arkadaşı olduğunu, bu takımın çok değerli birer elemanı ferdi olduğunu, hepimizin bilgi ve birikimini tecrübesini bu teşkilatın başarısını Karabük’te belediye başkanlığını kazanma ve yeni Türkiye’yi inşa ederken yeni Karabük’ü inşa edecek bu kadroların birikiminde oluşturacağı sinerjinin ne olursa olsun Karabük teşkilatımızı belediye başkanlığını kazanmaya taşıyacağını inandığımı ifade etmek istiyorum. Bu bağlamda tüm diğer adaylarımıza da başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. Hepimizin birikimi bu teşkilatımızın enerjisi ve sinerjisi olacaktır. Belediyecilikle ilgili çok uzun konuşmak istemiyorum, Karabük’ü tanıyorum, insanımızı tanıyorum, yeni Türkiye’de yeni Karabük’ümüz inşasında üzerimize bir vazife düşeceği inancıyla bugün buradayız ve adaylık müracaatımızı yapıyoruz. İnşallah netice itibariyle bu yarışta ipi göğüsleyen olup,  Karabük’e hizmet etmek istediğimi ifade etmek istiyorum.

Bugün burada bizi karşılayan başta il başkanımız olmak üzere, merkez ilçe başkanımız, teşkilatımız,  sevenlerimiz, dostlarımız ve Karabük halkımız başta olmak üzere, dün bu kararı açıkladığım günden bu yana telefonlarım susmuyor. Bununla birlikte Allah kararımızı hayırlı eylesin, sesimizi güçlü,  azmimizi daim eylesin. Teşkilatlarımız ve milletimizin sevgi, desteğini kazanmayı nasip eylesin.  Yolumuz halka hizmet için hak olsun.

 

HABERİN VİDEOSU


 

Editör: Haber Merkezi