Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Hasan Küçük Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı "


 

11016178_10205815096766970_6014314781088720100_o“O ömrünü insanlığın saadetine vakfetti”

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ömrünü inandığı hak davaya adamış şuurlu bir Müslüman olduğunu dile getiren Küçük, “Erbakan Hocamız, ömrünü insanlığın iki cihan saadetini sağlayacak adil bir dünyayı inşa etmek için vakfetmiştir. Bütün hayatını İslamsızlıktan dolayı harap olmuş bütün gönülleri, beldeleri İslam ile tamir ve imar etmek cihadıyla geçirmiştir. İftiraya uğramış aldırmamış, hapse atılmış yılmamış, horlanmış, yok sayılmış caymamış, o yolu yürümeye devam etmiştir. "Şükrediyoruz ki vefatına kadar hep yanında olduk.

O bir mücahitti. Cihadı öğretti bize.Bize Cihadı tüm insanlığın refahı için öğretti.Ona göre cihat, Bir kimsenin hak yolunda takatinin son noktasına kadar mücadele etmekti.Bizleri 'Namaz dinin direğiyse cihat dinin zirvesi gerçeğiyle' tanıştırdı. Tüm insanlığın saadet ve selameti için yapılan bu çalışmayla bütün insanları köle yapmak isteyen Siyonist, ırkçı emperyalizme karşı mücadeleyi öğretti. Şeklinde konuşan Küçük “Yıllardan beri Filistinli çocuklar Erbakan hocayı arkalarında hissederek İsrail'e karşı durdular. Cezayirli Müslümanlar siyasi olarak Erbakan hocanın çalışmalarını model aldılar. Erbakan Hoca, 20. yüzyılın ikinci yarısında Türkiye'de ve dünyada İslam âleminin yeniden ayaklanmasına vesile olmuştur" dedi.

Erbakan Hoca'mızın hayatı ve mücadelesi bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır. Hocamızın koyduğu hedeflerden milim sapmadan yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için gece gündüz çalışacağız diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi