namal-aday-basvuru



 

SEDAT NAMAL ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


NAMAL "2-0 KARABÜK'TE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIMIZA İNANCIM TAM" 


VATANDAŞLAR SALONA SIĞMADI


 



Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ederek 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi Milletvekili aday adayı olan Sedat Namal, AK Parti milletvekilliği aday adaylığı için müracaatını yaptı.

AK Parti Karabük İl Başkanlığına Milletvekili aday adaylığı ilk başvurusunu Sedat Namal yaptı. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen aday adaylığı başvuru törenine AK Parti İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. Salona sığamayan vatandaşlar parti binası önünde ve bina merdivenlerini hınca hınç doldurdu.

Namal’ın milletvekilliği aday adaylığı müracaatı öncesi bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, “Bugün burada 7 Haziran 2015 tarihindeki milletvekilliği seçimlerinin başlangıcını AK Parti olarak başlatmış bulunmaktayız. Partimizden ilk milletvekilliği aday adaylığını müracaatını Sedat Namal ile yapıyoruz. Biz AK Parti olarak bütün teşkilat kademeleri olarak bizlerin seçime hazır olduğumuzu şu anda salonda bulunan kalabalık tablo ile Karabük halkına AK Parti seçimlere hazır diyoruz” dedi.

SEÇİMLERİ 2-0 ALACAĞIZ
Salonu dolduran kalabalığa hitaben bir konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat ilk olarak öz geçmişini açıkladı.

Namal, 7 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde AK Partinin yüksek bir oy oranı ile seçimi 2-0 kazanacaklarını belirterek “Ben şu anda burayı dolduran kalabalığın ve bu desteğin ismini Sedat Namal olarak kabul etmiyorum. Bu Karabük ve AK Partinin geleceği için güçlü olunması gereken bir destek olarak kabul ediyorum. Ben halkın içinden birisi olarak Karabük’te yaşamış, Karabük’te yaşıyor olan, ve Karabük’te yaşıyor olan bir kardeşinizim. Biz niyetimizi siz dostlarımızın samimiyetine teslim ediyoruz. Bizim birliğimiz ve güçlü olmamızı birlikteliğimizden alıyoruz. Kapımızın ve yüreğimizin herkese açık olacağını taahhüt ediyoruz. Bizlere nasıl ulaşılacağını burada bulunanlar ve Karabük halkı geçmiş yıllarda görev yapmış olduğum dönemlerde biliniyor. Bu şehri ve bu şehrin insanları biz seviyoruz. Karabük’te birlik ve bütünlüğün, beraberliğin ve Türkiye Cumhuriyetinin güzide illeri sanayileşmiş, kentleşmesini tamamlamış büyüyen bir Karabük arzu ediyoruz. Bizler bu yolda da Allah nasip ederse AK Parti Karabük Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bu şekilde bulunuyoruz” dedi.

“AK PARTİ HÜKÜMETİNDE İSTİKRAR VE GÜVENE ÖNEM VERDİK”
Namal, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının Karabük sanayisi ve ticareti için ne kadar önemli olduğu dönemlerde görev yaptık. Her zaman AK Parti hükümetinde istikrar ve güvene önem verdik. Siyaset bizim ideolejimiz, siyaset bizim hiçbir zaman aracımız veya amacımız olmadı. Hep istikrar ve güvenin yanında olduk bunu da Ak Parti 12 yıldır bu şeklide devam ettirdi, ettirmeye de devam edecektir. Bizimde önümüzdeki süreçlerde Allah nasip ederse bu görevi Karabük için neler yapabileceğimizi benim anlatmama gerek yok. Bunları Karabük halkı çok iyi biliyor. Bizler inanan insanlarız, inanan insanlar samimi olması lazım. Samimiyeti ölçen bir cihaz olsa dünyanın şeklinin çok değişeceğini sizlerde biliyorsunuz. Bizim inancımızda sünnetimiz Peygamberimiz ve önümüzdeki Kuran-ı Kerim’dir. Kuran-ı Kerim ayetinde yazdığı gibi işin ehline teslim edilmesi gerekiyor. Bu noktada hem partimize vereceğiniz oylar ve destek, hem de buna göre hareket edeceğinize şimdiden teşekkür ediyorum.”

Salı günü yapılan AK Parti grup toplantısına katıldığını ve oradan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 tane ilkesini konuştuğunu da kaydeden Sedat Namal, “Bu insan olmanın gayesindeki kurallar. Bunlar, vahdet birlik ve beraberlik, hürriyet ve irade özgürlüğü, emniyet ve güven, adalet ve adaletli olma, güç ve kudret sahibi olmak, izzet ve sonuncusu ise emanet. Bizim her şeyden önce her işimizde kendimize emanet ettiğimiz Allah ve insanların birbirine emanet edeceği bu seçimler. Bizde sizlerin emanetiniz olmak ve bu emanete hıyanet etmeyeceğimizi, vatan, millet, ülke ve İslam dünyası adına bu emanet her zaman sahip çıkacağımızı paylaşmak isteriz.” dedi.

“KORKMADAN VE YILMADAN DEVAM EDECEĞİZ”
Son günlerde ülkemizi meşgul eden ve üst seviye itibar noktasında zirve yaptığı bir dönemde ülkede bir takım oyunlar oynanmakta da diyen Namal, “Biz bunları çok yakından biliyor ve takip ediyoruz. Bizler bazı insanların ülkemizde bazı yerleri memnun etmek ve güldürmek gafleti içinde olduğunu görüyoruz. Bizler ise, AK Parti ailesi, iş camiası ve Karabüklüler olarak devletimizin seçilmiş meşru Başbakanı ve Cumhurbaşkanını güldürmeye memnun etmeye korkmadan ve yılmadan devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

namal-aday-basvuru-1Ak Parti Milletvekili aday adayı Sedat Namal konuşmasının sonunda, Ak Partiden ve diğer partiden aday adayı olacak milletvekili adaylarına başarılar dileyerek, milletvekili olacak adayların Karabük için hizmet edeceğini düşündüğünü belirterek “Ama şunu söylemek istiyorum, AK partinin her zaman olduğu gibi, liderlik, önderlik, samimiyet ve ülkemiz adına başarıyı sağlamış bu dönemde AK Partinin Karabük’te 2-0 milletvekilliğini en üst seviyede oyla alacağımıza da inancımız tamdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal milletvekilliği aday adaylığı dosyasını AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’a teslim etti.

SEVGİ SELİ
Aday adaylığı başvuru törenine katılan yüzlerce vatandaş ise Sedat Namal’a başarılar dileyerek tebrik etti. AK Parti İl Başkanlığı binası önünde toplanan vatandaşlar alkışlarla Namal’a destek verdi.

Editör: Haber Merkezi