KARABÜK TSO BAŞKANI SEDAT NAMAL, AK PARTİ’DEN KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN ODA BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMEYE KARAR VERDİ


namal-istifa

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olmak için bu gün (05.02.2015 Perşembe) istifa dilekçesini saat 12:00’de, Oda Genel Sekreterliğine verecek. Namal, ayrıca aynı gün saat 14:00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Sedat Namal “Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile TOBB Genel Merkez Kurul Üyelikleri görevimden aday olma yoluna girmek için ayrılmaya karar verdim.” Dedi.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’ya açıklamalarda bulunan Sedat Namal, şunları söyledi;

“Asıl olan halka hizmet etmektir. Bir yılı aşkın süredir Karabük TSO Başkanı olarak kamu görevini yerine getirmeye çalıştım. Malumunuz üzere 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için AK Parti’den Milletvekili adayı olmak için bir sürece girmeye karar verdik. Allah hakkımızda neyi hayırlı nasip edecekse, o olsun. Bizim Dünya görüşümüzde, halka hizmet etmenin, Hakka hizmet etme anlayışı vardır. Karabüklü hemşehrilerimizin teveccühü ile bu yola çıkıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi