namal-hiz-kesmiyor-anafotoAK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, beraberindeki partililerle birlikte Bağes-san Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla 7 Haziran seçimlerini konuştu. 


 

Sanayi esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Namal’a hayırlı olsun dilekleri sunuldu. Esnaflara hayırlı işler dileyen Sedat Namal vatandaşlardan hayır dualarını istedi.

Yağmur çamur demeden teşkilat mensupları ile birlikte alanlarda olduklarını belirten Namal, "Sahada koşmaya devam ediyoruz. Bazı siyasiler televizyon ekranlarından vaatlerde bulunuyorlar ama sahada vatandaşla buluşmaya herhalde korkuyorlar. Çok şükür biz sahadayız ve halkımızla kucaklaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

‘‘MİLLET AK PARTİ’NİN NELER YAPABİLECEĞİNİ BİLİYOR’’
AK Parti adayı Namal, AK Parti iktidarının 12 yıllık süre içinde halkın birçok beklentisini karşıladığını belirterek, şunları söyledi;

"Ancak daha yolun çok başındayız. AK parti iktidarının neler yaptığını daha büyük hizmetler yapacağıyla alakalı halkımızın beklentileri var. Vatandaşımız bize inanıyor. 2023 vizyonu derken neler kastettiğimizi biliyorlar. 2023’ü gördüğümüzde bu ülke çok daha farklı bir ülke olacak. Türkiye huzurun, kardeşliğin bölgesi olacak. Biz milletimize, 'şurada şunu yapacağız, burada bunu yapacağız' diyerek kandırmıyoruz. Yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı çok net ifade ediyoruz. Çünkü biz bu millete ve topraklara aşığız. İnsan aşık olduğunu aldatmaz. Aşık olduğuna yalan söylemez. Başkaları gibi bol keseden vaatlerde bulunmuyoruz. Bizim yaptıklarımızı millet biliyor. Bundan sonra yapabileceklerimizi de biliyor"

Editör: Haber Merkezi