namal-08.03-1



 

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SEDAT NAMAL "İKİNCİ SIRAYA ADAYIM VE BU BİR ERDEMLİKTİR"


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, “Siyaset, bir tarafta mücadele ederken, diğer taraftan nezaketi elden bırakmamaktır” dedi.

Milletvekili adaylığında ikinci sıraya aday olduğunu ve bunun da bir erdemlik olduğunu kaydeden Namal, “Karabük’e tuttuğunu koparacak, çalışacak cevval birisi lazım. 3-4 ay öncede söyledim, ikinci sıraya talip olduğumu. İkinci sıraya talip olmakta bir erdemliktir. Kendine özgüvendir. Birinci sırada yer bulamamakla alakası yok. Zoru seçmek, halkın adamı olmak ve halkın içinde olabilmek önemlidir. Bir felaket noktasında kriz yönetebilmek önemlidir. Çim sahada futbol oynamak kolaydır ama çamur sahada top oynamak lazım. Otobanda gitmek kolaydır ama köy yolunda, dağda bayırda gitmek önemlidir. Biz hep halkın içindeydik ve halkın arasında olduk. Bu noktada ikinci sıraya talip olduk. Hem partimize güç katabilmek, oy oranına yükseltebilmek. Bu noktada asla bir tereddüdüm yok. Ben görev sevdalısı bir insanım. Karabük halkının ilgi ve alakasının da bu yönde olacağına inanıyorum” ifadesinde bulundu.

“KENDİ SİYASETİNİ KENDİSİ BELİRLEYEN BİR TÜRKİYE VAR”
AK Parti’nin eskiye ait birtakım olumsuz uygulama ve alışkanlıkları bir bir ortadan kaldırmaya çalıştığını ifade eden Sedat Namal, “Yepyeni bir siyaset modeline öncülük ediyor. Her alanda değişim yaşanıyor, sessiz bir devrim topluma nefes alanları açıyor. Düne kadar ülke siyaseti dışarıdan belirlenirdi, ancak bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile siyasetini kendisi belirleyen bir Türkiye var. Zalimin yüzüne sizler zalimsiniz ve “sizler çocukları öldürmeyi iyi bilirsiniz” diyerek, haykıran bir Türkiye var. Bilgi ve bilgeliği mezcetmiş bulunan bir Başbakanı olan Türkiye var. Sınırları anlamsızlaştırarak, dünya mazlum ve mağdurlarını kucaklayan, iyilik ihracında öncü olan bir Türkiye var. Artık kendi olabilen, yani kendi dinamiklerinin, imkanlarının farkında olan bir Türkiye var. Artık farklılıkları barıştıran; farklılıkları resmen tanıyan, farklı olanın dünyasına nüfuz edebilen, onunla anlamlı ilişkiler kurabilen bir Türkiye var. Bu ülkemizin ve dünyanın kazanımıdır” dedi.

“BİZ BİRİZ BERABERİZ VE GÜÇLÜYÜZ”
7 Haziran seçimlerini diğer seçimlerden ayıran özelliğin demokrasinin yükselmesi ve yönetim anlayışındaki farklılıklar olacağını da ifade eden Sedat Namal konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Ülkemizin küresel güç olması için milletimizin elinde önemli bir fırsattır, bu seçimlerin ardından ülkemiz gerçek demokrasi, gerçek kazanımlar, gerçek ekonomik gücünü net olarak göstermiş olacaktır. Biz aday adaylarına düşen görev, bu durumu halkımıza var gücümüzle anlatmak, oluşacak güçlü yönetim anlayışı içerisinde Karabük’ün de faydalanmasını sağlamak olacaktır. Geçtiğimiz hafta sonu, partimizdeki aday adayı kardeşlerimle nezaket ve şenlik havasında nizam ve intizam içerisinde temayül yoklaması yaptık. Teşkilatlarımızın inşallah bu noktada güvenlerine layık olmuşuzdur.

namal-08.03-2‘Halkın Adamı’ sloganı ile vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ederek halkımızla iç içe oluyoruz. Şimdi kamuoyu anketleri yapılacak. Parti teşkilatlarından sonra halkımızın Karabük’e hizmet etmiş Karabük’te yaşayan insanları ve yaşayacak insanları tercih edeceklerdir diye düşünüyorum.

Sedat Namal, Belediyecilik yapmış, sosyal sorumluluk manasında Karabükspor’da yöneticilik yapmış, TSO Başkanlığı yapmış, tüccarın sanayicinin esnafın halinden anlayan, kolay ulaşabilir ve herkesin rahat bulabileceği bir kişi olma özelliğinde dolayı tercih edilecektir. Kararlılığımız, samimiyetimiz ve güçlü birlik beraberliğimiz ile çözemeyeceğimiz üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur, biz biriz beraberiz ve güçlüyüz, AK kadrolar olarak vatanımıza, milletimize ve insanlığa hizmet etmeye sevdalıyız.”