7 Haziran genel seçimi için üç ayı aşkın süredir başlatılan kampanyaları başından itibaren takip eden, gün gün siz değerli takipçilerine ulaştıran Karabük Net Haber, seçim gününe özel bir yenilik ile sizleri doğru bilgiyi en hızlı ve açık şekilde ulaştırmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde kesinleşen seçim sonuçlarından ilk olarak haberdar olduğunuz Karabük Net Haber, 7 Haziran seçimleri için başlatılan ve kesinleşen adayların ilk olarak duyurulduğu internet haber siteniz olmuştu.

30 Mart yerel seçimlerinde sandıkların açılmaya başlandığı ilk andan itibaren kesin bilgiyi sizlerle paylaşmış yaklaşık 40 bin ziyaretçiye seçim sonuçlarını ulaştırmıştık.

"DAKİKA DAKİKA GÜNCEL BİLGİ"

7 Haziran pazar günü yapılacak olan genel seçim sonuçlarını yine sitemiz üzerinden anlık olarak öğrenebileceğiniz, özel olarak tasarlanmış, açılan sandık, sayılan oy ve oyların partilere dağılımı gibi bilgileri dakika dakika ekranınızda görebileceksiniz.

Sizleri 7 Haziran günü, sandıklar açılmaya başlandığı ilk andan itibaren hem bilgisayarınız, hem tabletiniz hem de akıllı telefonlarınıza duyarlı olarak tasarladığımız "CANLI SEÇİM SONUÇLARI" sayfamıza bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi