AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU 81 İL BAŞKANINI BİZZAT TELEFONLA ARAYARAK “SEÇİME HAZIR OLUN” DEDİ


 

secime-hazir-olun-1

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümeti kurma görüşme turlarına devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin koalisyona kapıları kapattığı şu günlerde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelere devam eden Davutoğlu, bayramın son günü partisinin 81 il başkanını bizzat telefonla arayarak, il başkanlığı nezdinde teşkilatların bayramını kutladı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ı da telefonla arayarak bayramını kutlayan Davutoğlu, diğer il başkanlarına verdiği mesajı ona da verdi.

Davutoğlu “Koalisyon görüşmeleri sürüyor ama siz olası bir erken genel seçime hazır olun” dedi.

timurcin-saylar-bestfotoKonuyla ilgili Karabük Net Haber Baş Editörü Ergün Başkaya’ya bir açıklama yapan İl Başkanı Timurçin Saylar “Sayın Genel Başkanımız bayram kutlaması vesilesi ile beni de arayarak, tüm teşkilatımızın bayramını kutladı. Koalisyon görüşmelerinin devam ettiğini de vurgulayan Sayın Başbakanım, her an bir erken genel seçime hazır olmamızı istedi.” Diye konuştu.

Olası bir seçime tüm Karabük teşkilatlarının hazır olduğunu da ifade eden İl Başkanı Saylar, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi;

“Sayın Genel Başkanıma da ifade ettiğim gibi, olası bir erken genel seçime hazırız. Halkımız 12 senedir istikrarlı ve güçlü hükümetlere alışmıştı. Geçtiğimiz genel seçimlerden sonra ülkemizin uzun süredir alışık olduğu istikrar maalesef kesintiye uğradı ve şimdi ülkemiz bu belirsizlikten son derece rahatsız.

AK Parti’nin öncelikli hedefi, istikrarın devam etmesi için bir koalisyon hükümetinin göreve gelmesidir. MHP, ülkeyi değil kendisini düşündüğü için bu istikrara kapıyı kapattı, şimdi CHP ile görüşmeler devam ediyor. Onlar da ülkemizin geleceğini düşünmezse, biz de halkın iradesine yeniden başvurmaya gideriz.

Yine tekrarlıyorum, AK Parti olarak bizim ilk önceliğimiz ülkemizin istikrarlı ve aydınlık geleceğidir.”

Editör: Haber Merkezi