GENEL SEÇİMLERE SAYILI GÜNLER KALA FACEBOOK VE YOUTUBE ÜZERİNDEN VİDEOLAR YAYINLANMAYA BAŞLANDI


 

BAŞKAN VERGİLİ, KENDİSİ HAKKINDA YAYINLANAN VİDEO KLİPE KARŞILIK YAPTIRDIĞI VİDEO KLİPLE İLE CEVAP VERİYOR


 

video-klipler-savasi

7 Haziran Genel Seçimlerine 3 hafta gibi bir süre kala, karşılıklı atışmalar yapılan bazı videolara yerini bırakmaya başladı.

Facebook ve Youtube üzerinden yayılan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili bir video klip, Başkan Vergili’yi karşı atağa geçirdi.

Vergili’nin kendisini hizmet etme noktasında, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin olmak üzere, Karabük Milletvekillerinin engellediklerini sürekli dile getirmesi üzerine, bu eleştirilerine cevap niteliğinde yapılan video klip Facebook’tan yayılmaya başladı.

Şu an kimin yaptırdığı ile ilgili henüz bir açıklama gelmeyen söz konusu 3 dakikalık video klipte, Başkan Vergili’nin Mart 2015’te Zonguldak yerel TV Kanalında katıldığı bir programdaki konuşmaları ile meydanlardaki konuşmaları karşılaştırılmış.

Vergili, AK Partili Milletvekilleri tarafından sürekli engellendiğini mahallerde yaptığı açılışlarda belirtiyordu.

Bu açıklamalarına karşılık Zonguldak Yerel TV kanalında ise tüm taleplerini Mehmet Ali Şahin’e ilettiğini ve ona teşekkür ettiği konuşmaları yer alıyor.

İşte sosyal medyada yayılan o Video Klip;

 



 

VERGİLİ DE, CEVAP OLARAK BİR VİDEO KLİP YAPTIRDI VE DEVAMI GELECEK

MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kendisi hakkında yapılan bu video klibe cevap olarak yaptırdığı video klibi kendi Facebook hesaplarında yayınlamaya başladı.

Geçen yıl yerel seçimlerde, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük mitinginde yaptığı konuşmada, Karabük Devlet Hastanesinin ve Beşbinevler Kadın Doğum Çocuk Hastanesinin kapanmayacağını söylediği açıklamanın hemen ardından, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ın, geçtiğimiz günlerde her iki hastane binasının beton kalitesinin depreme dayanıklı olmadığı ve bu iki binanın da yıkılması gerektiğini belirten açıklamasına yer verilmiş.

Vergili’ye yakın kaynaklar, AK Partililer ile ilgili halka hatırlatılması gereken bu tür kısa video kliplerin devamının geleceği yönünde olduğu da ifade ediliyor.

İşte Vergili’nin cevaben yaptırdığı ilk video;

 


Editör: Haber Merkezi