7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Karabük’te huzur ve sükûn içerisinde neticelenmesi için Vali Orhan Alimoğlu Başkanlığında toplantı yapıldı.


 
20150424AW394122_01Valilik makamında gerçekleşen toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan ve CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda il başkanları tarafından, Siyasi Parti Genel Başkanlarının Karabük’e yapacağı miting ve programı ile il merkezinden ilçelere yapılacak ziyaretler haricinde İl merkezi ve ilçelerde araç konvoyu yapılmaması, Genel Başkanların kenti ziyaret edeceği günlerde, diğer partilerin diğer ilçelerde çalışmalarını sürdürmeleri, Karabük’te genel başkanların yapacağı mitingler haricindeki günlerde pankart asma süsleme gibi parti bayraklarının parti binaları, seçim bürolarında yapmaları ve asmaları benimsenerek, umuma açık olan yer ve alanlarda bu tür faaliyetlerde bulunulmaması kararı alındı.

Editör: Haber Merkezi