AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR “10 AĞUSTOS ZAFERİNİ KUTLAYACAĞIZ” 


 

timurcin-cumhurbaskanliği

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendirdi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent’te gerçekleştirilen toplantı ile 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için resmen AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım töreninde AK Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin tarafından açıklanırken, törene Karabük’ten teşkilat üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

İl Başkanı Timurçin Saylar, Çankaya'da değerlerimizi temsil eden, kazanımlarımızı koruyacak, geliştirecek, milli iradenin hukukunu koruyacak bir Cumhurbaşkanı'na ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, "Yeter söz de karar da milletin' diyenlerin verdiği kavga, verdiği mücadele Cumhurbaşkanlığı makamına taşınması gerekir. 40 yılı aşkın siyasi hayatı boyunca bu mücadelenin sembol isimlerinden olan, sayısız bedel ödeyen, türlü zorluklara göğüs geren, özgürlüğü elinden alınmasına rağmen, darbelere muhtıralara rağmen çizgisinden ödün vermeyen, diklenmeden dik durmasını bilen Recep Tayyip Erdoğan’ın bu makama talip olması ülkemiz ve milletimiz için tarihi bir gün" ifadelerini kullandı.

Teşkilat olarak canla başla çalışacaklarını söyleyen Saylar; "Bizler de Karabük olarak Cumhurbaşkanı adayımızın, Başbakanımızın arkasında duracağız ve en yüksek desteği Karabük’ten verebilmek için tüm teşkilatımızla canla başla çalışacağız. Milletimizle beraber olacağız. İnşallah 10 Ağustos’ta bu güzel zaferi milletimizle beraber yaşayacağımıza inanıyorum. Tekrar ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Saylar, tüm engellemelere ve yapılan tuzaklara karşı Cumhurbaşkanı olarak en güçlü ve sağlam adayın Başbakan Erdoğan olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi