AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR GÜNDEM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI


 

saylar-aciklama

 

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İstanbul Çağlayan Adliyesinde rehin alındıktan sonra öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz hakkında "Bunu yapanları kınıyoruz" dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İstanbul Çağlayan Adliyesinde şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünün tüm Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirterek, "Önce sayın savcımıza Allah’tan rahmet ailesine de baş sağılığı diliyorum. Şehit bir savcımız var. Bu olayın gerçekleştirenler için söylenecek tek cümle var, zalimler için yaşasın cehennem” diye konuştu.

“BU SEÇİME SADECE TÜRKİYE’MİZDEKİ İNSANLAR BAKMIYOR”
İl Başkanı Saylar gazetecilerin sorularını cevaplayarak, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Saylar, Önlerindeki seçimin gerçekten çok önem arz ettiğini belirterek, “Ülkemiz ve bölgemiz açısından da çok önemli bir seçim. Bu seçime sadece Türkiye’mizdeki insanlar bakmıyor. Bu seçime Bosna, Kosova, Kırım, Azerbaycan, Horasan, Özbekistan, Fas, Tunus, Cezayir, Kudüs, Gazze’ye kadar herkes bu seçime bakıyor. Tabi bu topraklar üzerindeki bazı emelleri olan insanlarında bizi rahat bırakmayacağını görüyoruz; ama insanlarımız bu tür olaylara bakış açısı ile hiçbir zaman onlara bu meydanı bırakmayacak, biz bu seçimi alarak da bu ülkenin de önünü açmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlı olacak” dedi.

“İKİ VEKİLİMİZİ TESPİT ETTİKTEN SONRA YOLLARA DÜŞMEYE BAŞLIYORUZ”
Aday belirleme noktasında toplumdaki algıyı ve istekleri alarak getirdiklerini de kaydeden Timurçin Saylar, “Bu zaman içerisinde Genel merkezimiz toplumdaki, halktaki karşılığı hesaplayacak, kriterlerini önüne koyacaktır. En kısa sürede de iki vekilimizi biz tespit ettikten sonra yollara düşmeye başlıyoruz. Vatandaşlarımız da 14 senedir hükümetimizin yaptığı yatırımlardan, hizmetlerden dolayı memnundur. Biz Karabük’e, hemşerilerimiz ne istedi de yapmadık diyoruz. Biz her yerde bunu da söylüyoruz, Karabük halkı bizden ne istedi de biz yapmadık. Şuanda şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. İsmet paşa projesini çok yakın bir süre içerisinde netleştirip tabelasını çakacağız. Şehrimizin; ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda her türlü hizmet etmeye devam ediyoruz. Milletimiz de hizmet edeni hep takdir eder. Karabük halkının özverisine, kadirşinaslığına da inanıyorum” diye konuştu.

20150401AW371238_01-(1)Keltepe kayak merkezi ile ilgilide bilgiler veren İl Başkanı Timurçin Saylar, “Bu ayın 15’i itibari ile bir ihale süreci vardı. İhalesi oldu ve üç firmadan bir firmaya kaldı. Şuanda artık kesinleşmiş oldu. Büyük bir ihtimalle de 2017 yılının kış ayına inşallah yetişecek. Şuanda 13 milyon TL’ye mal olacak. 900 ve bin 200 metreden oluşan iki pist var. Bu pistlerden sonra da yanlarına aynı hat üzerinden iki tane teleferik hattı da kurulacak. Yani iki tane pist, iki tanede teleferik hattımız var. Birde konaklama yerlerimiz olacak. Karabük’e hayırlı uğurlu olsun. Karabük, Zonguldak ve Bartın’a hizmet edecek olan bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

Saylar, ayrıca İŞKUR yeni hizmet binasının projesini belli bir aşamaya getirdiklerini de kaydederek, şuanda binanın olduğu yerdeki istasyon tarafındaki yerler 10-15 güne kadar yıkılarak inşaat çalışmalarına başlanılacağını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi