AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR, “KAVGAMIZ KARABÜK’ÜN İLERİYE DOĞRU YÜRÜYEBİLMESİ İÇİNDİR”


 

AK PARTİ İL BAŞKANI VE EKİBİ KARABÜK NET HABER’İ ZİYARET ETTİ


 

akparti-ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Teşkilat Başkanı Serdar Dereli, Başkan Yardımcıları Nurettin Emlik ve Ali Erorhan, Karabük Net Haber bürosunu ziyaret ederek, Ergün Başkaya ile sohbet ettiler.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’yı ziyaret eden İl Başkanı Timurçin Saylar “Uzlaşmacı, barışçıl bir politika izleyeceğiz. Tek kavgamız Karabük içindir” dedi.

İl Başkanı Saylar, Karabük’ün önümüzdeki 20 yılını etkileyecek çok önemli 5 husus üzerinde durduklarını ve belirledikleri beş hedefi yerine getirirlerse, Karabük’ün önümüzdeki 20 yılına damga vurulacağını belirtti.

Olmazsa, olmaz beş hedeflerinden bir örnek veren Timurçin Saylar “Eskipazar’daki İsmetpaşa’da belirlediğimiz yeri sanayi bölgesi ilan ettireceğiz. Buraya bir Organize Sanayi Bölgesi ve Tekno Kent kurmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Karabük için yapılması gereken çok büyük projelerin olduğunun altını çizen Saylar “Tek kavgamız var, o da Karabük için. Karabük’ün ileriye doğru atılımlar yapması noktasında önündeki tüm tıkanıklıkları açmaya kesinlikle kararlıyız. Bu bürokrasi olsun veya başka bir etken, bizim için fark etmez.” Dedi.

MEHMET ALİ ŞAHİN İLE GURUR DUYUYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in 10 Ağustos’tan sonra Genel Başkanlığını dört gözle beklediklerini vurgulayan Saylar konuşmalarına şöyle devam etti;

“Sayın Mehmet Ali Şahin, bizim en büyük gücümüz. Allah nasip ederse kendilerini 10 Ağustos’tan sonra Genel Başkanımız olarak görmeyi çok arzuluyoruz. Zaten önümüzdeki Cumartesi günü Sayın Şahin’e düzenleyeceğimiz karşılama programı da bu özlemimizi yansıtacaktır.”

EL ELE VERİP KARABÜK’Ü İLERİYE GÖTÜRELİM

Timurçin Saylar “Biz kentimizin tüm aktifleri ile el ele hizmet yapma düşüncesindeyiz. Kısır kavga ve şahsi tartışmalara kapalıyız. Başta Karabük basınından çalışmalarımızı daha hızlı yürütebilmemzi için destek bekliyoruz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, basın ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, siyasi, partiler ile bunun gibi yerlere ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi