Geçtiğimiz ay sonunda Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Elif Güneri, Karabük İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti.


 

14-25 Kasım tarihleri arasında Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda ringe çıkarak şampiyon olan milli sporcu Elif Güneri’ye ve antrenörü Baykan Arslan’a Karabük İl Genel Meclisi Başkanlığı tarafından altın ve plaket takdim edildi.

Avrupa Boks şampiyonu olarak Türkiye’nin ve Karabük’ün göğsünü kabartan milli sporcuya İl Genel Meclisi olarak altın ve plaket hediye ettiklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, “Milli sporcumuz, bizleri, ülkemizi, Karabük’ümüzü onurlandırmıştır.

Bizde Meclis üyeleri olarak şampiyonumuz Elif kızımıza altın ve plaket hediye ettik. Antrenör Baykan hocamıza da böyle başarılı sporcular yetiştirdiği için teşekkür ederek plaket takdim ettik. Geçtiğimiz aylarda da 64 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Çağla Aluç kızımıza altın ve plaket hediye etmiştik.

Karabük İl Genel Meclisi olarak her daim Karabük’ümüze faydalı olabilecek çalışmalara destek olduk. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze gerekli ödenekleri sağlayarak hep destek verdik ve görüyoruz ki desteklerimiz böyle başarılı sporcularımız ile meyvelerini veriyor. Sonuç olarak ülkemizi ve Karabük’ümüzü başarı ile temsil eden milli sporcularımıza başarılarının devamı diliyoruz. Gençlerimizin, her daim bizleri gururlandırmaya devam edeceklerine de canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi