sahin-31102015-1


 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN “TELAŞ BAZILARININ YÜREĞİNE OTURDU. BU KADAR ACZE DÜŞMENİZE ÇOK ÜZÜLÜYORUM”


 

“MHP’NİN OYLARI GİTTİKÇE DÜŞÜYOR, TELAŞ BAŞLADI. 80 MİLLETVEKİLİYDİ ONU BİLE ÇIKARAMAYACAKLAR”


 



 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana’da yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak, “İktidara gelmesi mümkün değil oyları gittikçe düşüyor telaş başladı. 80 milletvekiliydi onu bile çıkaramayacak. Bakın ne kadar düşecek milletvekilleri hep birlikte göreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, Safranbolu’da partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen ‘AK Yürüyüş’ programına katıldı.

TELAŞ BAZILARININ YÜREĞİNE OTURDU

Yürüyüş sonunda Misak-ı Milli Meydanında partililere hitap eden Şahin, şuanda vatandaşların 7 Haziran seçimleri sonucunda  bir koalisyon mecburiyetinin çıkmış olmasını değerlendirdiklerini ifade ederek, “O nedenle halkımızın büyük bir çoğunluğunun 7 Haziran’da başka siyasi partilere de oy vermiş olan ciddi bir vatandaş kitlesi bu sefer 1 Kasım’da sandıktan bir partinin tek başına iktidarı çıksın diye düşünüyorlar. Şimdi bu telaş bazılarının yüreğine oturdu. Hatta acz işaretleri görmeye başladılar. Geçtiğimiz hafta bir siyasi partiden kaynaklandığını biliyorum. Sevgili Burhanettin Uysal hocamla ilgili aslı esası olmayan bir takım iddialarda bulunuldu” dedi.

“RAFET BEY BU KADAR ACZE DÜŞMENİZE ÇOK ÜZÜLÜYORUM”

sahin-31102015-4Kendisi ile ilgili Safranbolu’da arabaların camlarına takılan bir resim ve yazıyı da halka göstererek okuyan Şahin şunları söyledi;

“'Bu resme iyi bak, Karabük halkı. AKP Karabük milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, HDP Eş Başkanını kucaklayarak karşılıyor. Acaba bir tane hemşerisini bu şekilde kucakladı mı?' yazıyor.

Arkadaşlar evet bu resimdeki Mehmet Ali Şahin benim. 6 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan adayı olduğumda tüm siyasi patileri ziyaret ettim, grup başkan vekilleriyle görüştüm. Tabi ki HDP o zaman BDP'ydi. BDP grubunu da ziyaret ettim. Grup Başkanı Ahmet Türk'tür şuanda Mardin Büyükşehir Belediye başkanıdır. Selahattin Demirtaş’da onun yardımcısıydı. Beni kapıda o karşılıyor kollarını açmış bende kollarımı açıp kucaklaşmışız. Bu görüntülü haber akşam tüm televizyonlarda yayınlandı. Çünkü ben Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan adayıydım. Şimdi o görüntüden bu resmi çoğaltmışlar, güya Mehmet Ali Şahin'i yıpratacaklarını, Karabüklülerin, Safranboluların ona ola teveccühlerini azaltacağını, kıracaklarını düşünüyorlar.

Çok üzülerek ifade ediyorum ki bu ilk kez Rafet Vergili beyin Facebook'unda yayınlandı. Rafet Bey bu kadar acze düşmenize çok üzülüyorum. Gerçekten bunlardan medet umacak kadar eğer MHP Karabük'te ve Safranbolu'da bitme noktasına gelmişse diyeceğim bir şey yok, halkımızın takdiridir”

BUGÜNKÜ SELAHATTİN DEMİRTAŞ’LA BÖYLE KUCAKLAMAM

Şahin çekilen o resmindeki Selahattin Demirtaş’ın 6 yıl önceki Selahattin Demirtaş olduğunu da kaydederek, “Ben bugünkü Selahattin Demirtaş’la böyle kucaklaşmam onu da söyleyeyim. Bugün bir çağrısıyla milleti sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan o Selahattin Demirtaş'la ben kucaklaşmam. 'Terörist cenazelerine HDP'li milletvekillerinin katılmaması halinde haklarında soruşturma açacağım' diyen o Demirtaş'la ben kucaklaşmam. Biz ne zaman, kiminle, nasıl bir araya geleceğiz ne konuşacağız onu biliriz. O bakımdan bunlardan medet umar hale geldiler” dedi.

“ATEŞ DÜŞMÜŞ. BU MİLLET 1 KASIM'DAN SONRA KİMİ İKTİDARA GETİRECEĞİNE KARAR VERMİŞ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Adana'da bir salon toplantısında konuşurken izlediğini de aktaran Mehmet Ali Şahin, “Bahçeli o salonda şöyle diyor; 'Bizim bazı ülkücüleri birileri kandırış. Bir parti tek başına iktidara gelsin diye oylarını oraya vereceklermiş' diye ülkücülere verdi veriştirdi. 'Nasıl kanarsınız?' Ateş düşmüş. Bu millet 1 Kasım'dan sonra kimi iktidara getireceğine, 2019'a, 2023'e kadar hangi partiyi Türkiye'nin iktidarı için sahin-31102015-3görevlendireceğine karar vermiş. Onlarda bunu görüyorlar. Ama bu görünen halkımızın kararlılığı onlara merhem olmayacak. Ne söylerseniz söyleyin. Bu millet yarın sandığa gidecek tıpkı 2002'de 2007’de, 2011’de olduğu gibi 1 Kasım'da da AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara çıkaracaktır. Türkiye'nin şuanda başka imkanı da şansı da kalmamıştır. Bunu esnaflarımızda, sanayicimizde görüyor. Türkiye'de istikrar herkes için lazım, sanayici içinde lazım, ev hanımı içinde lazım, emekli içinde lazım, işçi içinde lazım, esnaf içinde lazım. Çünkü istikrar olmayınca piyasada bir durgunluk meydana geldi. Daha ne kadar yaşayacağız bunu?” diye konuştu.

“OYLARI GİTTİKÇE DÜŞÜYOR TELAŞ BAŞLADI”

Devlet Bahçeli’nin 'Seçimden sonra 3 tane parti bir raya gelsin hükümet kursun'  diye açıklamasını da eleştiren Şahin, “AK Parti, CHP, kafasında yine koalisyon ihtimali olacak bir seçim sonucu bekliyor. 'Üçü gelsin biz ana muhalefet olalım' diyor. Bunu 7 Haziran’da da söylemişti 7 Haziran sonunda da söylemişti. Hala aynı yerde duruyor. Bu şu demektir. 'Biz iktidara falan gelmek istemiyoruz' Ama milletvekili adaylarını dinliyoruz onlar kendilerini iktidara gelmiş sayıyorlar vaat üstüne vaat sıralıyorlar. Şimdi MHP'ye oy verecek arkadaşlarım gidin sorun o milletvekili adayı arkadaşlara. 'Ya sizin genel başkanınız iktidara gelmek istemiyor kardeşim, zaten iktidara gelmesi sahin-31102015-2mümkün değil oyları gittikçe düşüyor telaş başladı. 80 milletvekiliydi onu bile çıkaramayacak. Bakın e kadar düşecek milletvekilleri hep birlikte göreceğiz. O arkadaşlara da acıyorum. Yani iktidara gelmesi mümkün olmayan bir partide vaat üstüne vaat yapıyorlar, 'Şunu edeceğiz, bunu edeceğiz' bunların hiçbirini yapmaları mümkün değil. İş yapacak, iktidara gelebilecek, sorunlarınızı geçmişte olduğu gibi çözebilecek bir tek parti var o da AK Parti'dir. AK Parti sizin partinizdir. Türkiye ile AK Parti’nin kaderi aynıdır. O bakımdan inşallah yarın akşam sandıklar açıldığında yeni bir dönem başlayacaktır” dedi.