AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'Yİ KARABÜK ÜLKÜ OCAKLARININ FAALİYETİ ÜZERİNDEN VURDU

 

sahin-bahceli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Bölge Toplantısı'na katıldı. Şahin, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 'Türkiye'nin terörden kurtarılması' noktasında çözüm sürecinin başlatıldığını belirterek, "Bahar geliyor, baharla birlikte sadece kırda, dağda ve bayırda çiçekler açmamalı, namlunun ucunda da çiçekler açmalı. Bu süreç namlunun ucunda da çiçekler açacak bir süreç olmalı" dedi.

8 Mart'ın sadece 'Dünya Kadınlar Günü' olmadığını söyleyen Şahin, aynı zamanda Hz. Muhammed'in Veda Hutbesi'ni okuduğu ve Arafat Vadisi'nde bir derenin üzerinde 124 bin kişiye hitap ettiği gün olduğunu dile getirdi.

ŞAHİN "KARABÜK ÜLKÜ OCAKLARI, VEDA HUTBESİNDEN BİR TANE DE BAHÇELİ'YE GÖNDERSİNLER"
Şahin, "Dün Karabük'ten Veda Hutbesi'ni gönderdiler. Karabük Ülkü Ocakları dağıtmış esnaflara, tebrik ediyorum. Ancak kendilerinden istirham ediyorum, şundan bir tanesini de Sayın Bahçeli'ye gönderin ki bir etnik kökenin üstünlüğü üzerinde siyaset yapmaktan vazgeçsin. Bunu göndermemiz gereken başka partiler de var." şeklinde konuştu.

DEVLET BAHÇELİ'DEN ŞAHİN'E CEVAP
Mehmet Ali Şahin’in Karabük Ülkü Ocakları’nın esnafa dağıttığı Veda Hutbesi için “Keşke bir tane de Devlet Bahçeli’ye verselermiş” şeklindeki açıklaması üzerine MHP GeneL Başkanı Devlet Bahçeli, “Bunlar yakışık olmayan, TBMM Başkanlığı yapmış, bakanlık yapmış değerli bir siyasetçinin ağzından çıkması gereken sözler değil. Herhalde bunları okuması gerekenleri o şahsen biliyor da, onlara bizi de ortak etmek istiyor” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi