sahin-yerel-secimler


 

MEHMET ALİ ŞAHİN YEREL SEÇİMLERDE KARABÜK’TE ÇALIŞACAĞINI SÖYLEDİ


 

ŞAHİN “HASTANEYE ALINACAK YENİ PERSONELLER KURA İLE BELİRLENMELİ”


 



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük temasları kapsamında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yerel seçimlerde fırsat buldukça Karabük’e gelerek, adaylara destek için çalışacağını söyleyen M. Ali Şahin, ilçe adaylarının da önümüzdeki hafta belli olacağını açıkladı.

Karabük Net Haber’in, Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılmasıyla işe alınacak personel ile ilgili sorusuna Şahin, "Yeni hastanemiz açıldığında daha önce çalışan personelle ihtiyacı karşılamak mümkün olmayabilir. Bunun ne kadar ola Sağlık Bakanlığı belirleyecek. Bizim için önemli olan bu hastanenin bir önce hizmetine girmesidir. Şu anda geçici kabulle ilgili çalışmalar yapılıyor. TOKİ'den ekipler geldi. Bir kaç prosedürü var tabi bu durumun. Bizim için önemli olan Hastane'nin seçimlerden önce hizmete girmesi" diye cevap verdi.

Açılması yönünde çalışmalar yaptıklarını ve zorladıklarını anlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Bunun zorlukları var. Takip ediyorum. Açabiliriz. İstihdam konusunda hangi kurum, devlet ya da özel fark etmez,  bir hemşerimizi istihdam ediyorsa bu bizi memnun eder, mutlu eder. Hastanede çalışacak yeni personel şirket elemanı olacaktır. Bizim gönlümüzden geçen şu, bunu alacak firma kura ile eleman alımı yaparsa çok daha memnun oluruz. Kimsenin hakkı, kimseye geçmemiş olur. Biz bir Karabüklü hemşerilerimizi, bir diğer hemşerimize tercih edecek değiliz. Hepsi de bizim hemşerimizdir eşit yakınlıktadır."

Editör: Haber Merkezi