-    AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN, BAZI BELEDİYE BAŞKANLARININ YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ HİZMETLERİNE GÜVENEMEDİĞİ İÇİN TELEVİZYON KANALI SATIN ALMAYA BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ

sahin-vergiliye-takti
Türkiye İletişim Konfederasyonu'nun (TİKON) 1. Olağan Genel Kurulu, Amkara Rixos Otel'de gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hükümet olarak yerel medyanın güçlendirilmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Medyanın ve sivil toplumun güçlenmesinin demokratikleşmeyi de beraberinde getireceğini ifade eden Şahin, ''Bundan sonra her alanda olduğu gibi basın yayın alanında da özellikle yerel basını ilgilendiren alanlarda yapılacak tüm düzenlemelerde sorumluluğum gereği çok titiz olacağım'' dedi.

Şahin, medya organlarının siyasilerin propaganda aracı olarak kullandırılmaması gerektiğini kaydederek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı belediye başkanlarının, hizmetlerine güvenmediği için televizyon kanalı satın almaya başladığını söyledi.

ŞAHİN, RAFET VERGİLİ'Yİ Mİ KASTETTİ..?
Mehmet Ali Şahin TİKON'un Genel Kurulunda yaptığı konuşmada "Bazı Belediye Başkanları TV kanalı satın alamaya başladı" derken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vregili'yi kastettiği açık olarak ifade ediliyor.

Mehmet Ali Şahin'in yakın bir süredir, her fırsatta Rafet Vergili'yi eleştirmesi ve ona göndermeler yapması kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor.
Mehmet Ali Şahin'in kendisine karşı yaptığı eleştirilerde şu ana kadar sessiz kalan Rafet Vergili'nin ise nasıl bir politika izleyeceği merak edilirken, yine Vergili'nin "Haziran'dan sonra siyasete yapmaya başlayacağım" şeklindeki açıklaması da hala akıllarda.

MEHMET ALİ ŞAHİN VERGİLİ'Yİ HEDEF Mİ ALDI?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in son bir aydır Rafet Vergili'ye karşı göndermeler yaparak, eleştirilerde bulunması, Şahin'in önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti'nin kaybettiği Karabük Belediyesi'ni almada endişesini mi, yoksa kararlılığını mı gösteriyor?

Bu sorunun cevabını tüm Karabük kamuoyu merakla beklerken, Şahin'in, yerel seçimlere bir yıldan fazla bir zaman varken Vergili'yi yıpratma sürecine girmek istemesi, kararlılığından fazla acaba tedirginliğini mi ortaya koyuyor sorusunu da vatandaş soruyor.

VERGİLİ NASIL BİR POLİTİKA İZLEYECEK
Son bir ayı aşkındır AK Parti'nin ve dolayısıyla iktidarın ikinci ismi olan Mehmet Ali Şahin'in, Rafet Vergili'ye karşı izlediği siyaset karşısında, Vergili'nin sessiz mi kalacağı ya da nasıl bir taktik uygulayacağı ise yine merakla bekleniyor.

 
Editör: Haber Merkezi