sahin-27102015-1



AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN “GEÇİM SORUNU YAŞAYAN İKTİDARLARLA MİLLETİN GEÇİM SORUNU ÇÖZÜLMEZ” 


“1 KASIM’DA YENİ MACERALARA TÜRKİYE’NİN VE TÜRK EKONOMİSİNİN ARTIK TAHAMMÜLÜ YOK” 


“1 KASIM AKŞAMI İNŞALLAH SANDIKTAN AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARI ÇIKACAK” 


 



 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında 100. Yıl Mahallesi’nde partisinin İl Başkanlığı’nca düzenlenen ‘AK Yürüyüş’ programına katıldı. Şahin, “Geçim sorunu yaşayan iktidarlarla milletin geçim sorunu çözülmez” dedi.

Kültür Merkezi'nden başlayarak mahallenin girişindeki alana kadar süren yürüyüş sonunda partililere hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, AK Parti’nin yeniden 4’üncü kez tek başına iktidarı yakalamaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Seçmenlerden oy isteyen Şahin’e Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten, İl Başkanı Timurçin Saylar, Milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal da destek verdi.

“Biz hizmet için geldik” diyen Şahin, “Bizim işimiz hizmet, gücümüz millettir. Yaptıklarımıza yeni hizmetleri ekleyebilmemiz için sizin desteğine ihtiyacımız var. AK Parti’nin 1 Kasım’da 2002, 2007 ve 2011’de olduğu gibi 4. kez tek başına iktidarı yakalamaya ihtiyacı var. Bunu ancak dualarınız ve oylarınızla siz sağlayabilirsiniz. Şuanda başka bir siyasi partinin tek başına iktidarı yakalaması mümkün değil. Dolayısıyla artık 1 Kasım’da yeni maceralara Türkiye’nin ve Türk ekonomisinin artık tahammülü yok. Artık milletimiz sandık ve seçim demiyor. Geçtiğimiz yıl iki seçim yaptık, bu yılda iki seçim yapıyoruz. Eğer sandıktan 7 Haziran sonuçlarına benzer bir sonuç çıkarsa korkarım yeninde seçim konuşulmaya başlanacak” dedi.

“GEÇİM SORUNU YAŞAYAN İKTİDARLARLA MİLLETİN GEÇİM SORUNU ÇÖZÜLMEZ”
“Seçim konuşuldukça Türkiye’de gelişme ve kalkınmada istendiği hızda olmaz” diyen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü;

sahin-27102015-2“O bakımdan milletimiz artık biz seçim istemiyoruz, geçim istiyoruz diyor. Türkiye’yi 2019’a taşıyacak, 2023’e istikrarla taşıyacak kendi içinde güçlü bir iktidar olsun istiyorsunuz. Bir takım partilerin bir araya gelerek kendi aralarında geçim sorunu yaşayacağı bir hükümetle Türkiye’nin geçim sorununu çözemezsiniz arkadaş. Geçim sorunu yaşayan iktidarlarla milletin geçim sorunu çözülmez. 1 Kasım’da sandıktan tek başına iktidar çıkmalı. Şuanda tek başına iktidar yakın parti AK Parti’dir. Seçim anketlerini yayınlamak yasak ama biz biliyoruz ki, 1 Kasım akşamı inşallah sandıktan AK Parti’nin tek başına iktidarı çıkacak”