AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN "1 KASIM AKŞAMI SANDIKTAN TEK PARTİ İKTİDARI ÇIKACAK. TEK BAŞINA İKTİDAR AK PARTİ'DEN BAŞKASI DEĞİLDİR. DİĞER SİYASİ PARTİLERİN ZATEN BÖYLE BİR HEDEFİ YOK"


 

ak-yuruyusler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "1 Kasım akşamı sandıktan tek parti iktidarı çıkacak. Tek başına iktidar AK Parti'den başkası değildir. Diğer siyasi partilerin zaten böyle bir hedefi yok" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Şahin, ilk olarak huzurevi ziyaretinde bulundu.

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Kent Ormanı önünden başlayarak, Onur Park'ta son bulan Şirinevler Ak Yürüyüş programına katıldı.

ak-yuruyusler-1Onur Park'ta vatandaşlara hitaben konuşma yapan Şahin, yapılan yürüyüşün ülkeyi, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023'e taşıyacak iktidar yürüyüşü olduğunu söyledi.

"Türkiye'nin önünü açmalı"

Türkiye'nin 7 Haziran'dan sonra var olan siyasi belirsizliği ortadan kaldırmak ve önünü görmek istediğinden bahseden Şahin, "7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan siyasi belirsizlik 1 Kasım seçimleriyle ortadan kalkmalı. Milletimiz yeniden bir değerlendirme yapıyor. İnanıyorum ki 1 Kasım akşamı sandıktan tek parti iktidarı çıkacak. Tek başına iktidar AK Parti'den başkası değildir. Diğer siyasi partilerin zaten böyle bir hedefi yok. Böyle bir güçleri de yok. 1 Kasım seçimleri yeniden istikrarsızlık doğurmamalı. Seçimler yeniden Türkiye'nin önünü açmalı" diye konuştu.

ak-yuruyusler-2"Bunun kararını milletimiz verecek. Biz halkımıza inanıyor ve güveniyoruz" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, "Ortaya koyacakları irade için halkımıza şimdiden teşekkür ederim. Bugün parti olarak ilk sevgi yürüyüşümüzü yaptık. Bu yürüyüşlerimiz devam edecek ve pazar günü de susacağız, halkımız konuşacak. Şimdiden 1 Kasım seçimleri hayırlı olsun. Halkımızla beraber yürüyeceğiz ve mutlu sona birlikte ulaşacağız" sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi