ŞAHİN’DEN HASTANE KAPANACAK SÖZLERİNE AÇIKLAMA


 


AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN “ DEVLET HASTANESİ KÜÇÜLTÜLEREK HİZMETİNE DEVAM EDECEK”


 

mali-hastane


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kent gündemini meşgul eden Bayır Mahalledeki Devlet Hastanesinin kapanmayacağını, küçültülerek hizmetine devam edeceğini söyledi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinin devre alınması ile Bayır mahallede hizmet veren Devlet Hastanesinin büyük kısmının boşaltılması üzerine hastanenin kapatılacağı yönde çıkan söylentilere Mehmet Ali Şahin cevap verdi.


Milletvekili Mehmet Ali Şahin, hastanenin kapatılacağı yöndeki sözlere seçimden öncede muhatap olduklarını söyleyerek, “Bayır mahallede bulunan eski devlet hastanesi sağlık hizmeti vermeye devam edecek dedik. Hala aynı cümleyi kullanıyoruz. Ancak o mahallede oturanlar ve Karabüklü hemşerilerimiz de şunu takdir edecektir ki; Şirinevler mahallesinde Türkiye’nin ve bölgenin en modern hastanelerinden bir yapıldı. Asıl sağlık hizmetleri vereceğimiz yer ve merkezi orasıdır. Ama biraz küçülerek de olsa Bayır hast-kapanmahallede de sağlık hizmeti vereceğiz. Bu konuda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde toplantı yapacağız. Bayır mahalledeki vatandaşlarımız hastanenin tamamen kapatılacağı şekilde bir söze inanarak endişe duyuyorlar. Oradaki hastanemiz sağlık hizmeti verecek ama biraz küçülerek devam edecek. 150 yataklı ek hastanemiz konusunda yer noktasında sıkıntı yaşıyoruz ve Sağlık Bakanı ile görüşerek ek 150 yataklı hastanemizi mevcut yeni hastanenin yanına mı yada başka bir yere mi yapılacak bunla ilgili çalışma yapacağız. Sağlık bakanımız Karabük’e gelecek ve bu konu gündemimizde olacak. Ayrıca Kamu Hastaneleri Biriliği Genel Sekreterinin de önümüzdeki hafta ataması yapılacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi