-          TÜRK METAL SENDİKASI KARABÜK BÖLGE TEMSİLCİSİ ŞAHİN DİKİLİTAŞ KARABÜK NET HABER’E ÖZEL BİR AÇIKLAMA YAPTI.

 

sahin-aciklamaTürk Metal Sendikası Karabük Bölge Temsilcisi Şahin Dikilitaş, Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yaptı.

Dikilitaş, Türk Metal Sendikası’na 2010 yılında üye olduktan bir süre sonra emekli olan Mustafa Doğancı’nın vefatı ve tedavi süreci ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Uzun yıllardır tanıdığım ve eski mesai arkadaşım Mustafa Doğancı’nın vefatının bizde derin bir üzüntü oluşturduğunu önce belirtmek isterim. Yaklaşık iki ay önce ani bir hastalığa yakalanan rahmetli Mustafa Doğancı’nın Ankara’da tedavi olduğunu öğrenince refakatçi olarak yanında kaldığını öğrendiğim yakın arkadaşını aradım ve durumu ile ilgili bilgi aldım. Ayrıca Ankara’da yapılması gereken bir şey olup olmadığını, eğer bir ihtiyaç olursa beni aramalarını istedim. Zaman içinde bir iki kere daha durumu hakkında yakın arkadaşlarından bilgi aldım. Amansız hastalığa yenik düşen rahmetlinin dünkü Yazıköy’de yapılan cenaze namazına ve törenine de Türk Metal Sendikası’nı temsilen bizzat şahsım katılarak yakınları ile acılarını paylaştım.

Türk Metal Sendikası Karabük Bölge Temsilcisi olarak, gerek İstanbul, gerek Ankara ve gerekse başka illerden bana ulaşan ve başta konaklama yardımı isteyen tüm Kardemir çalışanları ile yakınlarına sendika üyeliği ayırt etmeksizin elimden geleni yapmaya çalışmışımdır ve halen de çalışıyorum.

Üyemiz olsun veya olmasın Kardemir çalışanlarının mutlu günlerinde, hastalıklarında ve kötü günlerinde elimden geldiği kadar varlığımı göstermeye gayret etmişimdir ve ediyorum da.

Bu duygu ve düşüncelerimin ilgili kamuoyu tarafından bilinmesini istediğimden bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissetim. Saygılarımla belirtirim.”