Zonguldak ve Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreterleri, Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreterine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

6-(2)Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren ve Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İsmail Kara’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Sekreterlerin yanı sıra Zonguldak İdari İşler Başkanı İhsan Öztunç ve Zonguldak Tıbbi İşler Başkanı Dr. Bekir Yaylı da hazır bulundu.

Ziyarette bir açıklamada bulunan Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, “Hepimiz aynı bölgede hizmet veriyoruz. Genel Sekreterimiz yeni atandı görevinde başarılar dilemek üzere burada bulunuyoruz. Aynı zamanda konumuz ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere buradayız. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli görevler üstleniyoruz. Birbirimize destek olmak adına kendisine hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren ise iadei ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Osman Bey in de söylediği gibi aynı bölgede hizmet veriyoruz dolayısı ile birbirimize her anlamda destek olmak zorundayız. Aynı görevi yaptığımız için sorunlar ve yapılabilecekler noktasında fikir alışverişi önemli. Sağlık her il ve her bölge için oldukça önemli ve zor bir görev. Genel Sekreterimize bu anlamda hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İsmail Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Genel Sekreterlerimizle her anlamda istişarede bulunuyorduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Uygulamaya koyduğumuz ve koyacağımız projelerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her iki Genel Sekreterime çok teşekkür ediyor görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi