ambulans-aciklamsiKarabük İl Sağlık Müdürlüğü, geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasında ambulansın geç geldiği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparak, ambulansın zamanında olay yerine ulaştığı açıklandı.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, Karabük-Yenice yolu üzerinde meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak, basında çıkan haberlere istinaden bu açıklamanın yapılması gerekliliği doğduğu belirterek şu açıklamada bulundu.

“21.01.2013 tarihinde saat 14:25 sularında Karabük Yenice Karayolu üzerinde tek gidiş-geliş şeklinde olan tünelde, Yenice yönüne giden Nurettin İncebacak yönetimindeki 78 YB 413 plakalı otomobil kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Coşkun İncebacak’ın kullandığı 06 VBE 61 plakalı taş yüklü kamyon ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak; 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne çağrı 14:27’de düşmüş olup, Yenice 112 ASH İstasyonu vakaya saat: 14:30’da çıkış yapmış ve saat 14:51’de olay yerine varmıştır. Ağır yaralı olan Nurettin İncebacak isimli vatandaşın saat 15:16’da Karabük Devlet Hastanesi’ne nakli yapılmıştır.” denildi.

Editör: Haber Merkezi