Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Sağlık Kurumlarının bir çatı altında toplanacağını söyledi.


 

20150622AW458446_01Uzun yaptığı açıklamada 24 Haziran Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Uzun açıklamasında, “5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde eski açık sinema yerine yapılacak olan Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Verem Savaş, KETEM Hizmetleri Binası, Halk Sağlığı Laboratuarları, İş Yeri Hekimliği ve Eğitim Hizmetlerini içinde barındıracak

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi ile ilgili ihaleyi 24 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30 İl Özel İdaremiz İhale salonunda yapacağız.

Yapılacak olan bu hizmet binası ile sağlık kurumlarını bir çatı altında toplayarak daha modern bir binada hizmet vermesi sağlanacaktır. Vatandaşın aynı yerde işi görülmesi de vatandaş açısından bir kolaylık ve zaman kaybını tasarrufu sağlanmış olacaktır.

İhale sürecinin tamamlanması ile yapım işinin kısa sürede bitirilmesi planlanmış olup bu hizmet binasını ilimize kazandırmış olacağız. Şimdiden Karabük’ümüze hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi