ÖZEL İDARE ARI GİBİ ÇALIŞIYOR


 

20150801AW490750_01Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği son yıllarda yaptığı atılımlara adeta arı gibi çalışıyor.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği yaptığı ihaleleri hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor.

Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, son 7-8 yıla oranla en yoğun ihale dönemini yaşadıklarını söyleyerek, 5000 Evler bölgesine yapılması planlanan Sağlık kompleksinin de ihalesinin yapılarak yer teslimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

5000 evler eski yazlık sinema alanı olarak bilinen bölgeye yapılacak olan ve içersinde Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, TSM, Verem Savaş, KETEM Hizmet binaları, Halk Sağlığı Laboratuarı, İş Yeri Hekimliği ve Eğitim Hizmet binasını barındıran Sağlık kompleksi yapım işine ait sözleşme Genel Sekreter Mehmet Uzun ve yüklenici firma Yıldırım Yapı Rest. İnş. Teks. San. Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Hacı Mehmet Gençer tarafından imzalandı.

Uzun, kompleksin şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, “Firma yetkilileri tarafından isteğimiz güzel ve başarılı bir çalışmanın sonunda işin süresinde teslim edilmesidir. İnşallah güzel bir hizmet binası da iş sonunda Karabük’ümüze kazandırılmış olacaktır” dedi.

Uzun, ayrıca, son 7-8 yıla oranla en yoğun ihale dönemini yaşadıklarını söyleyerek, “Ödenekler konusunda ciddi bir katkı sağlandı.

Sağlık ve Milli Eğitim alanında çok güzel yatırımlarımız var. Son olarak 5000 evler bölgesine yapılacak olan Sağlık kompleksi alanının ihalesini yaptık ve yer teslimini gerçekleştirdik.

Bunun yanında aynı bölgeye 112 Acil binası için proje ihalesine çıktık. Yakında yine Devlet Hastanesinin bulunduğu alan yıkılarak yerine güzel modern Ağız Diş Sağlığı Hastanesi yapılacak.

Bunun şartnameleri geldi. Bir terslik olmazsa önümüzdeki hafta ihalesine çıkacağız.

Yortan’da ÇPL ihalemiz yapıldı ve devam ediyor. Ovacık’te 16 derslik ÇPL ihalesini yaptık itiraz süresi bekleniyor.

20150801AW490750_02Ovacık’ta Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor. Safranbolu’da 32 derslik büyük bir İmam Hatip Lisesi ihalesi yapıldı ve temel atma aşamasına geldi. Halk Eğitim Merkezi binasının yeniden ihalesi yapıldı ve yer teslimi yapılarak önümüzdeki hafta çalışmaları başlayacak. Şuan kurumda arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yapıyor. Diğer yandan Keltepe bölgesine yapılacak olan Kayak merkezinin ihalesi ise Gençlikspor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmişti.

Bizde Özel İdare olarak buranın yolu için çalışmalara başladık. İki dozer ile çalışmalarımız devam ediyor. Bir terslik olmazsa 7-8 kilometre yolu açtık. Eylül 15’e kadar müteahhit firmanın malzemeleri geleceği için çalışmalarımızı o zamana kadar tamamlayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi