Karabük’ün Safranbolu ilçesinde "51. Kütüphaneler Haftası" etkinlikleri kapsamında Misak-ı Milli Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.


 

20150401AW370728_03İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütüphane Müdürlüğü tarafından 51. Kütüphaneler Haftası’nda kitap okumanın önemine dikkat çekmek için Misak-ı Milli alanında kitap okuma etkinliği yapıldı.

 

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Misak-ı Milli Meydan'ında düzenlenen etkinlikte, yaptığı açıklamada, herkesin kitap okuması gerektiğini söyledi.

Kitap okumanın insanın ufkunu genişlettiğini ifade eden Bulacak, etkinliğe katılanlara da teşekkür ederek, “İnşallah bu ve benzeri kampanyalarla kitap okuma oranımız artar. Kitap okuduktan sonra da okuduklarımızdan istifade edip, bunları da hayatımızda uygulayabilirsek, okuduklarımızı çevremizle paylaşabilirsek çok daha mutlu oluruz, çok daha güzel işler yaparız" dedi.

Kitap okuma etkinliğine, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar kitap okuyarak destek verdi.

Editör: Haber Merkezi