SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKSOY:


 

 

“SAFRANBOLU DÜNYA’DA EN FAZLA ZİYARET EDİLMEK İSTENEN ŞEHİRLER ARASINDA”


 

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy yaptığı açıklamada Safranbolu’nun en fazla ziyaret edilmek istenen şehirler arasında yer aldığını ifade etti.20150827AW510966_01

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy yaptığı açıklamada Safranbolu’nun geçmiş yıllara oranla daha da büyüdüğünü ve nüfusunun arttığını dile getirerek, “Safranbolu’muz artık bir dünya kenti olmakla birlikte, yine dünya da en fazla ziyaret edilmek istenilen şehirlerarasında da yer alıyor.

Bu nedenle hizmetlerimizi daha kaliteli ve daha çabuk yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bununla birlikte her biri alanında uzman olan iş arkadaşlarımın yapılan hizmetin kalitesini arttırması da bizleri hayli rahatlatıyor.

Ben bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetler esnasında bizimle birlikte hareket eden ve desteklerini esirgemeyen ve güvenini hiçbir zaman yitirmeyen halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

"ÇALIŞMALAR ARA VERMEKSİZİN HER YERDE DEVAM EDİYOR"

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Şantiye Amirliği Ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ekiplerin sıcak hava koşullarına rağmen büyük bir özveri ile Safranbolu için çalıştıklarını ifade ederek Esentepe, Cemal Caymaz Mahalleleri ile 2500 Evlerde asfalt ve sarı malzeme serme işlemleri devam ederken, Aşağı Tokatlı Mahallesinde de Taş Duvar ve Göztepe Mahallesinde de bordür yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

20150827AW510966_03Başkan Aksoy, “Bununla birlikte diğer mahallelerimizde de vatandaşlarımızın talepleri ve ekiplerimizin ön gördüğü hizmetlere devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın daha güzel bir kentte, daha yaşanılır bir ortamda hayatlarını idame ettirebilmeleri için çalışmalarımız 7/24 devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi