2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Batı Karedeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Plan Hazırlama Projesi çalışmalarına başladı.


 

20160209AW655158_02Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının 2016-2020 yılları arasında yol haritasını belirleyecek Stratejik Plan çalışması için ilk dış paydaş toplantısını Safranbolu Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy ile yaparak, tecrübeli belediye başkanının fikir ve düşüncelerini aldı.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Sami Acar projenin Batı Karedeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklendiğini söyledi.

Projenin, TSO'nun 2016-2020 yılları arasında yol haritasını belirleyeceğini ifade eden Acar, şöyle konuştu:
"Ticaret ve Sanayi Odamızı 5 yıldızlı hizmet vermek için akreditasyon sürecine başlamış bulunmaktayız. Hem akreditasyon süreci için hem de odamızın 5 yıllık süreçte nerede olduğunu ve nereye doğru bir şekilde gitmesi gerektiğini anlamak için stratejik plan çalışmalarına başlamış olduk.

BAKKA tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen stratejik plan çalışmamızın ilkini Safranbolu Belediye Başkanımız Necdet Aksoy'la yaparak çok değerli bilgilerini aldık.

Kendisine çok teşekkür ediyoruz, önümüzdeki günlerde birçok kamu kurum ve kuruşlarla dış paydaş toplantıları yapmaya devam edeceğiz."

Stratejik Plan Geliştirme toplantısına Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin , TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Erikci ,Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Coşkun, Osman İyigüngör, Genel Sekreter Ömer Tüfekçi, Akreditasyon Sorumlusu Yasin Dikmen ve ARGESTAR Danışmalık Şirketi Başkanı Dr. Mahmut Naci Çuhacı katıldı.