20150702AW466244_03Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bağlar Saray Otel’de iftar programı düzenlendi


İftara Karabük ve Safranbolu ticaret, sanayi ve eşraf çevresinden 800 kişi katıldı


 

Düzenlenen iftar programına Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Cumhuriyet Baş Savcısı Kenan Göksu, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve Ticaret Sanayi Odası üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, “Onbir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bizlerde yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz olarak bu iftar yemeğini düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutlarım." dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin ise ilk defa iftar programı düzenlendiğini ve geleneksel hale getireceklerini söyleyerek, konuşmasını şöyle yaptı;

“Safranbolu’da yaşamaktan, ticaret yapmaktan ve Safranbolu’da yaşlanmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bir üzüntüyü dile getirmeden geçemiyorum, şehrimiz için, çocuklarımıza yaşanılabilir bir Safranbolu bırakmak ve eşraf olarak daha sık bir araya gelinmesi kanaatindeyim.

20150702AW466244_06Biz taşın altına elimizi koymaya, sorumluluk almaya, her platformda olmaya canı gönülden varız"

Öte yandan Safranbolu TSO tarafından verilen iftar yemeğindeki protokol masası gözlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlediği ve polemik yapılan iftar masasının aynı ölçüde olması ise dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi