Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Meclis Başkanı Ahmet Şahin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Coşkun ve M.Osman İyigüngör ilk olarak Türkiye Emekliler Derneği Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki’yi ziyaret etti.


 

IMG_2135_1024x683-(1)Üyelerin destekleriyle tekrar başkan olduklarını ifade eden Tiryaki, "Oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Önceden olduğu gibi tekrar emeklilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Emeklilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacağız" diye konuştu.

Tiryaki ve yönetimine yeni dönemde başarılar diledikten sonra heyet Adalet ve Kalkınma Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve ilçe yönetimini ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin; her gittiğimiz kurum ve kuruluşlarda evimizde gibi karşılanıyoruz buda bizi çok mutlu ediyor. Safranbolu hepimizin, daha yaşanılabilir daha mutlu bir Safranbolu için hepimize büyük görevler düşüyor dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Güneş’te ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı iyi temennilerden sonra Ticaret ve Sanayi odası heyeti geçtiğimiz ay Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığına seçilen Muharrem Asker’i ziyaret etti.

IMG_2143_1024x683Yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette Asker; Ben odanıza ziyaret etmeden önce siz beni ziyaret ettiniz, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum dedi. Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleride yeni görevinde Asker ve yönetimine başarılar diledi.

 

Editör: Haber Merkezi