Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında 621 öğrenciye giyim yardımı yaptıklarını açıkladı.


 

20141030AW230280_01TOBB tarafından gönderilen 30 bin TL ile Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere alınan montlar Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz’a teslim edildi.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin mont ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün belirlediği okullarda 621 öğrenciye mont yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Oda olarak her sene geleneksel hale getirdiğimiz bu sosyal destekler devam edecek. Çocuklarımız için düzenlediğimiz çalışmalar yardım değil geleceğe yapılan yatırımdır diye konuştu. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi