Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte oda üyeleri Emitt Turizm fuar gezisi gerçekleştirdi.


 

Fuara Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte oda üyeleri katıldı.

Fuar gezisi ile hakkında açıklama yapan Safranbolu TSO Yönetim Kurulu başkanı Acar; “Dünyanın en büyük ilk 5 turizm fuarından biri olan ve bu yıl 21.Düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına her yıl olduğu gibi bu yılda gezi düzenledik.

Safranbolu bir turizm kenti, fuarda Dünyanın önde gelen turizm fuarından biri olunca fuara katılmamız kaçınılmaz oluyor. Fuar sayesinde hem üyelerimiz firmalarını, turizm severlere ve firmalara tanıtıyor hem de Türkiye’nin birçok şehrinin ve dünyanın pek çok ülkesinin, kültürel ve tarihsel yapısını yakından tanıma fırsatı buluyor.

BAKAB öncülüğünde Karabük ilimize yakışır bir stant kurularak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza şehrimizin tüm güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Bu tanıtımların zamanla artan turist sayısı olarak, kazanımlarını fazlasıyla alacağımızın kanaatindeyim.

Fuar programından desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, Valimize, Safranbolu Kaymakamımıza, Safranbolu Belediye Başkanımıza, İl Kültür Müdürümüze, Esnaf Odası başkanımıza ve fuar boyunca memleketimizi tanıtmak için çaba harcayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi